Szia. Hát lehetnének sürübben is de sajnos ez már egyre csak gyengül ugyebár!
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (ma 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:31

Sziasztok!
Holnap délután, vagy este, hölgy vagy pár lesz a Szépvölgyi parkolóban vagy a reptéren?
Igényes, normál testalkatú pasi vagyok.
Írj privatban
Holnap délután, vagy este, hölgy vagy pár lesz a Szépvölgyi parkolóban vagy a reptéren?
Írj privatban
Repteren fiatal pasi aki szopatna?
29F
29F
Sziasztok!
Írj privatban
Írj privatban
Ma késő estére keresünk egy 30-40 év közötti , sportos vagy átlagos testalkattal rendelkező , sármos férfit akinek a farkát párommal együtt vagy előtt kivernénk. Enyhe bi vagy kíváncsi hetero divatosan , de neki is kell majd vernie cserébe az én farkamat. Adatlap és azon kép szükséges . Pest megyei búvóhelyünkön vagy annak közelében autóban lenne a kölcsönös akció
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren vagy Szépvölgyin.
Sziasztok...a parosunk férfi tagjaként keresek párokat napközbeni kalandozáshoz, cuckold harmas jellegű dolgokhoz olyan helyszíneken mint eldugott vízpart, út menti bokros erdős terület, vagy épp elhagyott régi épületekben!
Kondorosinál mostanában valaki?
Ma este Budapesten (továbbá Budaörs és környéke) találkoznék olyan férfivel, akit az anál nélküli, "visszafogottabb", nyugodtabb együttlét (is) érdekel. Inkább az aktív oldalon mozgok, hely szükséges. Részletek privátban.
Bp ma vki?
Igen jól irod és elhiszem .
(Ez egy válasz Hedonistaferfi üzenetére (ma 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:09

Nekem a reptér túloldalán átellenben a buzifészekkel, azaz beérkezve bal oldalt volt szerencsém párral akcióra… vagy a hídon túl egyszer jobbra kifelè egy kis erdős rész mellett…
Hetero srác keres női partnert vagy hetero párt. 10-16-17-18. kerület szombat vagy vasárnap reggel. Privátba írjatok.
A suzuki-s parnak koszonom a csajos mokat!
Sziasztok! Párt keresünk a közelünkből. Ápoltság ,diszkréció adott és elvárt . De csak bi hölgy is jelentkezhet.
Sziasztok. Ma este megyünk a reptérre párral ismerkednénk.
Sziasztok, van most valaki a reptéren?
10 órakor kiírom,ha indulunk.Ha esetleg nem tudun menni azt is.
Aki szereti a hatalmas logó csöcsöket holnap szombaton de 10 30 kiserdő.Szó nélkül essetek neki.Arcra ,testre élvezés elvárt.40 es csajKb 30 percünk lesz.Mindent tudtok ne írjatok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párral találkoznánk!
Párt kukkolnék ma Pest és környékén!