Ma pár Veresegyház vagy környékén? Esetleg reptéren!
Sziasztok fiúk, megkereséseket privátba fogadok!
Sziasztok! Párt keresek,ápolt,sportos,helyes férfi vagyok.
Szívesen találkoznék igényes Párral vagy igényes egyedülálló hölggyel!
Utazni tudok, illetve helyem is van! Kizárólag hetero alapon!
Utazni tudok, illetve helyem is van! Kizárólag hetero alapon!
Reptér XL
Sziasztok MA NAP Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Most reptér környén szopatnék.jelentkezö?
Kint vagyok a reptéri kifutónál szopnék
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Ma délelőttre keresek Budaörs/Dél-Buda környékén játszótársat hellyel vagy kocsiban.
4 -es úton BP-Debrecenig keresem hölgy vagy pár társaságát.☺
Ma reptér környékén párt vagy pasit keresek
Valaki veresegyház?
Jó az ilyet okvasni… és nyugi, majd belejössz.
(Ez egy válasz Errekimondottan üzenetére (ma 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:57

Szia. Sajnálom, hogy nem ment úgy ahogy tervben volt ( az én hibámból). Viszont ,köszönöm szépen , hogy eljöttél és pontosan méghozzá. Többi gg-s nek üzenem, hogy egy korrekt , normális,megbízható srác vagy ! Köszi a találkozót

Baranya?
Szia. Sajnálom, hogy nem ment úgy ahogy tervben volt ( az én hibámból). Viszont ,köszönöm szépen , hogy eljöttél és pontosan méghozzá. Többi gg-s nek üzenem, hogy egy korrekt , normális,megbízható srác vagy ! Köszi a találkozót
(Ez egy válasz Hairymenforme üzenetére (tegnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap délelőttre keresek Budaörs/Dél-Buda környékén játszótársat hellyel vagy kocsiban.
Valaki veresegyház mostanság?
Reptéren pár vagy hölgy ?
29F
29F