Holnap (szombaton) Pécsen párral ismerkednénk
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Solymár- Pilisvörösvár-Piliscsaba környékén hölgyet, párt keresnék találkozáshoz szabadban, autóban.
Sziasztok reptéren van valami?
mennénk ha tudnánk
(Ez egy válasz heercsi üzenetére (ma 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresem azt a párost amely hölgy tagja nagyon jól melytorkozott a reptéren. Szőke hölgy, fehér Toyota(talán)
Autós kalandra lehet itt hölgyet találni?
Holnap délelőtt kint leszünk a reptérnél, olyan 10-körül tervezzük. Egy fehér passattal leszünk. Férfi tagunk 43 éves sportos hetero, hölgy tagunk 28 éves biszex.
Sziasztok, volt itt egy pasi aki az M5 Örkényi parkolóban keresett pasit aki szopja Ha itt van írjon köszi
Hétfő kedd délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Ma este Kecskemèttől 20 km-re,valaki eljönne, hogy kielègítsen?Gondolok itt szopásra,ha pár jön, akkor minden játszik.Csak kocsiban vagy szabadban.
Holnap, szombat este Párral, hölggyel autóznék. Hozzunk össze valamit
Bp, vagy valamerre...

Hello. Szépvögyi? Vagy dunakeszi környék most?
Sziasztok, fél óra múlva kint vagyok a reptér mellett. Ki lesz még kint?
Sziasztok 40-46 éves hetero hazaspar vagyunk.A feleség dagi alkatú.Ma este a poluscneternél találkoznank este 21:00-korbegy 30-45 közötti ápolt,normalis,megbízható,tiszta (nem véletlenül van írva) pasival autó szopásra vagy ha csak arcra mellre szeretnéd kiverni arra is jöhetsz.Ha valakit érdekel a reszletekért keressen privatban.Aminfontos Arc képet és farokkepet kérünk.A feleséggel irogatsz ezt vedd figyelembe tehat csak normálisan.
Ecser üllö környékén keresek hetero vagy biszex pár bi pasit.lehetöleg helyel rendelkezök keresenek.