Vasárnap hajdúszoboszlón délután cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma este/éjszaka autós fuvart keresünk bp-ről bp környékére. Kérem most fiatal (max 35!) , jófej és sportos pasik jelentkezését várjuk csak. Nem gond, ha nem egy sofőr van, hanem van eleve egy kasonló kaliberű pasi utasa, magyarul jöhet két pasi. Írjatok rám, nem a fórumra.
Egy olyan szitura keresnénk , kellemes megjelenésű max 38-40 éves férfit , hogy csak megfogjuk elővesszük a farkunkat és párom mellére verjük. Semmi más nem történne ! Késő esti órában leszünk majd, addig csak így vagy más elérhetőségen. Nem bárkivel szeretnénk.
Sziasztok! Heves megye és környékein házaspárral kalandoznék, a feleség örömére…
Bp és környékén, reptéren most pár vagy pasi?
Ma Tapolca erdős reszében leszünk,párom cumizna engem....ehhez keresnénk kukkolót
Ma este valaki Dunaújváros?
Igényes hetero pár, vagy enyhe bisex pasi lesz a reptéren?
Sziasztok! Mikorra?
(Ez egy válasz Passzívpáros77. üzenetére (ma 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív biszex pasit keresünk a reptéren
Esetleg ma du.n kalandozni vagyok a repteri kifutonal?

Hétfő,kedd délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Repteren meg
Úgy, hogy alapvetően egyedül használja az oldalt, de most rávette egy hölgyismerősét a dologra...
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
... a "páricska" pedig világosan leírta, hogy fehér Passattal lesz, akkor milyen Fordról mesélsz?
Mondd, hogy csak megjátszod ezt a szintet, és nem komoly...! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondd, hogy csak megjátszod ezt a szintet, és nem komoly...! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérvár és környékén cumizni szeretőt keresek
Repter most?
orális örömökre keresek partnert Jászság és környékén