Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is akár diszkrét ápolt macis pasi vagyok. 50 év feletti pasit szívesen megcumiztatnék a tocsogós macis farkammal.
Tudtam, hogy mégis ki kellett volna mennünk ...
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (ma 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Van még innen valaki a reptéren?
Reptérnél szopatnék. Van pár??
Sziasztok, kint vagyok a szépvölgyi úton. Ki van még kint?
Sziasztok. Szépvölgyi út-hoz ha feljön egy valós pár innen és szeretnének több szép kellemes potens méretű pasikat várjuk őket szeretettel! De jöhet több párocska is nyugodtan. ))
Van itt kamus elég látom.Sajnos.Én bejelentkezés és szervezkedés nélkül spontán járok ki a reptérre.Van is élmény rendesen.Nem mindig.De sokszor.Ajánlom hogy ki kell jàrni ,mert az itt irogatásból semmi nem fog történni
Reptérnél szopatnám a 18as farkam
Sziasztok
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P
Dánszentmiklós közelében vki?
Kedd estére keresünk +egy pasit akinek van autója, nem kamuzik és lenne kedve egy gyors spriccelésre ebbe a punciba. 35-50 évesig normális mérettel. Pontos helyszín, idő és minden más privátban.
Reptéren pasi aki szopatna?
En 29F
En 29F
Sziasztok.. Ma esti kalandozás Győr és környékén ?
M1 Tatabánya környékén szopatnék gumiban hölgyet
irok üzit.
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (tegnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:50

Mai napon, akár most délelőtt tis .de bármikor jo
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok! Párommal, ma estére keresnénk jóképű, megbízható pasit Győrben! Csak olyanok írjanak akik szeretik a telt NŐI formákat! Szép estét mindenkinek!

Sziasztok! Ma este Tatabánya-Tata-Komárom környékén hölgynek vagy párnak nincs kedve egy kis kukkolós, cuckold, akár autós, szabadtéri gabalyodáshoz velem?
Utazni tudok, jó helyeket ismerek a környéken!
Priviben várom az üzeneteket! Szép estét Mindenkinek!

Reptéren pár esetleg?

Kukkolható pár keresek ma estére!