Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren, a Szépvölgyin vagy bárhol a szabadban akár.
Dánszentmiklós környékén este vki?autós?
Reptér most hogy vagy pár ?
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Pár, vagy hölgy, hölgy pár, este egy kis kaland Budapesten? Ápolt potens pasi vagyok.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki ma vagy holnap megszoptatna?
Ma este kint a szabadban Jászberényben,hölgy vagy pár van akiket érdekel?
Sziasztok
Lenne esetleg hölgy,pár ahol a hölgy tagot érdekelné két hetero srác?
Nincs konkrét elképzelés,annyi hogy érezzük jól magunkat.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor egyeztessünk az elképzelésekről privátban.
Lenne esetleg hölgy,pár ahol a hölgy tagot érdekelné két hetero srác?
Nincs konkrét elképzelés,annyi hogy érezzük jól magunkat.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor egyeztessünk az elképzelésekről privátban.
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Székesfehérváron vagy környékén egymás előtti masztira keresek Férfit vagy párt!
Privátba írj írjatok!
Privátba írj írjatok!
Szépvölgyi parkolóba valaki?
Körmenden a Rába parton kis esti kaland?
Reptéren van forgalom? Mostanában kinéznék szívesen kukkolnék de farkat is verek, ha van rá igény

Buli utáni after partyra keresünk Balaton déli partján, pontosabban Balatonboglári helyszínnel párokat, hölgyeket, jó fej, normális, jó társasági , diszkrét személyeket wink
akik pluszba férfiakat keresnek, és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket, a lényeg hogy jól érezzük magunkat és társai wink
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni wink
akik pluszba férfiakat keresnek, és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket, a lényeg hogy jól érezzük magunkat és társai wink
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni wink
Jelen!
(Ez egy válasz Biszexlove üzenetére (ma 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:40

Biszex ,szexéhes nő vagyok.
Budapestiekkel szívesen találkoznék egy jó szexre.
Imádom a szabadban szexet.
Szia! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz Biszexlove üzenetére (ma 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:40

Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren vagy Szépvölgyin.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!