baszatnam magam ma bpen a holdfogyatkozas alatt..szabadban
Sziasztok! Ma este párhoz/nőhöz közös holdfogyatkozás alatti élvezetekre keresnék partnereket.Alap terv a szépvölgyi de bárhova szívesen megyek ha tudsz valami jót

Sziasztok!
Hétfő délután ráérő hölgyet vagy párt keresek.
Igényes diszkrét hetero pasi vagyok.
Hétfő délután ráérő hölgyet vagy párt keresek.
Igényes diszkrét hetero pasi vagyok.
Akkor valaki elárulhatná melyik parkolóról is van szó mert én egyiknél se találtam senkit és most is szeretnék kimenni
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (ma 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumira ma este?
Hely megoldható.
Írj privátban.
Hely megoldható.
Írj privátban.
Sziasztok. Ma Csepeli kiserdőbe kaland párral ,hölgyel . ? Privátba.
Rengeteg videóm van , privátba küldök!
Ma két 747-es is ment ! (Ez egy válasz Ajaniahegyrol üzenetére (ma 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma két 747-es is ment ! (Ez egy válasz Ajaniahegyrol üzenetére (ma 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest és környékén ma este?
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Irjatok rám priváltba.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:54

Sziasztok, kedden 17 óra körül Érd és es környékén autóban játszanánk, dugás nélkül.
Autóskalandoznék holnap ! Valaki?
Sziasztok, kedden 17 óra körül Érd és es környékén autóban játszanánk, dugás nélkül.
Reptéres videoja van valakinek mik mennek ott?
Ma este valaki Jászapátin?
Hely megoldható, de szabadban is akár.
Hely megoldható, de szabadban is akár.
Sziasztok!
Privátban térkép megjelöléssel tudtok segíteni, hogy a szépvölgyin hova érdemes menni?
Privátban térkép megjelöléssel tudtok segíteni, hogy a szépvölgyin hova érdemes menni?

Sziasztok irtam nektek.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (ma 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Székesfehérvár és 40 kmes körzetében keresek nőt, vagy párt aki mostanában ráérne...szabadtéri, autós .....
Valaki tud még a repterhez hasonló helyszínt??
Mindjárt indulunk!
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (ma 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér?? XL