Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48810   ma 12:39
Tomi160 Tomi160
Sziasztok! Ma estefele valaki hölgy , pár? Miskolc, K.barcika , akár autóskaland is!
#48809   ma 12:37
Bipassziv35 Bipassziv35
Nekem ugyanez gumi nélkül akár most az Etele úton
(Ez egy válasz Sperminface üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41
Ma estére keresek egy igazán méretes( 20 cm körül) pasit,aki gumiban szopatna,torkoztatna keményen és telegecizné az arcom. Ápolt, egészséges tiszta legyél. Budapest és környéke
#48808   ma 11:53
ShotGun ShotGun
Sziasztok!
Balaton déli part környékén autós szexhez van kedve hölgynek vagy párnak?
#48807   ma 11:50
job4meViktorLima job4meViktorLima
Olyat en is keresek
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41
Jászberény ill környéki hölgy vagy pár?irj
#48806   ma 11:41
jaszberenyi pasi jaszberenyi pasi
#48805   ma 11:41
jaszberenyi pasi jaszberenyi pasi
#48804   ma 11:41
Sperminface Sperminface
Ma estére keresek egy igazán méretes( 20 cm körül) pasit,aki gumiban szopatna,torkoztatna keményen és telegecizné az arcom. Ápolt, egészséges tiszta legyél. Budapest és környéke
#48803   ma 11:40
ferry99 ferry99
Fehérváron most valaki?
#48802   ma 11:27
szopós.köcsög szopós.köcsög
Nagykőrös kke? Erre járó autóst szívesen leszopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög vagyok nem szégyenlem. Számba, arcomra mehet. El is vihetsz magadhoz. Meztelenül is mehet. Lehetsz nyugdíjas vagy nagyon macis, idős is.
#48801   ma 10:11
eredita1234 eredita1234
Szeged és környéke autós maszti, kukkolás? 53 éves férfi vagyok.
#48800   ma 10:10
Petike00700 Petike00700
Reptérnél valaki?
#48799   ma 09:59
kukycool kukycool
Sziasztok 11kerbe public?
#48798   ma 09:32
kukycool kukycool
Imádnám hmm.
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (ma 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:23
Ma délután , elviszem páromat kocsikázni. Hátra beültetem,bekötöm a szemét és a kiválasztott idegen srác beülne hátra mellé, előveszi a farkát és párom kiveri neki. Én az első ülésből nézném ezt . A srác kiszáll és ennyi a sztori. Ehhez keresek fiatal,sportos srácot,akinek izgalmas egy ilyen kaland .
#48797   ma 07:56
autostali autostali
Vecsésen a mai nap keresek partnert, közös maszti, kölcsönös szopásra.
#48796   ma 07:07
Gecitaakarok76 Gecitaakarok76
Kevés tapasztalatú macis bi passzív uni vagyok. Imádom a seggemet baszni műfasszal. Kanis pasit keresek, aki minden nap, naponta több alkalommal is megbaszna és szopatna. Komolyabb kapcsolatra is keresem kanis pasinat
#48795   ma 06:52
Gecitaakarok76 Gecitaakarok76
Hali. Seggem tágításához keresek bevállalós pasikat, többesre is
#48794   ma 06:49
Mexxes5 Mexxes5
Sziasztok!
Monor most?..
#48793   ma 04:54
Goldkon2025 Goldkon2025
Ma délelőtt 17. Kerület és környékèn autós kaland?
#48792   ma 04:23
Aranyalmagg Aranyalmagg
Ma délután , elviszem páromat kocsikázni. Hátra beültetem,bekötöm a szemét és a kiválasztott idegen srác beülne hátra mellé, előveszi a farkát és párom kiveri neki. Én az első ülésből nézném ezt . A srác kiszáll és ennyi a sztori. Ehhez keresek fiatal,sportos srácot,akinek izgalmas egy ilyen kaland .
#48791   ma 00:22
Mindigjóvelem Mindigjóvelem
Vecsésen vagy környékén MOST talizna valaki? Sokminden érdekel! wink

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 48810db
Utolsó üzenet: ma 12:39

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!