Sziasztok! Párt keresünk a közelünkből. Ápoltság ,diszkréció adott és elvárt . De csak bi hölgy is jelentkezhet.
Sziasztok. Ma este megyünk a reptérre párral ismerkednénk.
Sziasztok, van most valaki a reptéren?
10 órakor kiírom,ha indulunk.Ha esetleg nem tudun menni azt is.
Aki szereti a hatalmas logó csöcsöket holnap szombaton de 10 30 kiserdő.Szó nélkül essetek neki.Arcra ,testre élvezés elvárt.40 es csajKb 30 percünk lesz.Mindent tudtok ne írjatok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párral találkoznánk!
Párt kukkolnék ma Pest és környékén!
Omszki parkoloban parok lesznek kb ket ora mulva ?csak parok.szolo pasit latunk meg se allunk.
Sajnos ezt tapasztaltuk már mi is jópárszor...
(Ez egy válasz Hedonistaferfi üzenetére (ma 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:07

Mert nem heterók ők sem
Nagyon nagy mázli kell hogy párt (egyedülálló nő szerintem nincs is) akik kijönnének..
Előre megbeszélt randi nélkül bolyongás a reptér…

Nagyon nagy mázli kell hogy párt (egyedülálló nő szerintem nincs is) akik kijönnének..
Előre megbeszélt randi nélkül bolyongás a reptér…
Nekem a reptér túloldalán átellenben a buzifészekkel, azaz beérkezve bal oldalt volt szerencsém párral akcióra… vagy a hídon túl egyszer jobbra kifelè egy kis erdős rész mellett…
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41

Szia. Tegnap is kb 11-kor arra jó pár meleg fickó ügyködött a kocsijukban meg egy másik szólóban meztelenül a kocsijában tárt ajtókkal . Nevetséges volt. A kőhid-tól kifelé menve szoktak akciózni a párok úgy tudom én is. ))
Mert nem heterók ők sem
Előre megbeszélt randi nélkül bolyongás a reptér… (Ez egy válasz Dodi90 üzenetére (ma 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Előre megbeszélt randi nélkül bolyongás a reptér… (Ez egy válasz Dodi90 üzenetére (ma 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes a nagy heterók is a buzi fészekbe jönnek be rakni
(Ez egy válasz Hedonistaferfi üzenetére (ma 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:40

Szia! Ez egy nagyon jó kis térkép.
Az 1-es pont az nem egy buzifészek? Autót mindig látok ott de nem gondolom hogy hetero akciók színhelye vagy tévedek?
Az 1-es pont az nem egy buzifészek? Autót mindig látok ott de nem gondolom hogy hetero akciók színhelye vagy tévedek?
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedn ,kellemes autós kalandra vagy kukkolás is érdekel .....
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren vagy Szépvölgyin.
Térképen a gömböt keresd . De google térkép mutatja is nem csak légifelvételen
(Ez egy válasz Imike007 üzenetére (ma 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kiskunlacháza és környékén valaki minden jóra? Hely kérdése is megoldható
Ez a kőhid ez mit jelent?vagy ez hanyas szám környékén van?köszönöm
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41

Szia. Tegnap is kb 11-kor arra jó pár meleg fickó ügyködött a kocsijukban meg egy másik szólóban meztelenül a kocsijában tárt ajtókkal . Nevetséges volt. A kőhid-tól kifelé menve szoktak akciózni a párok úgy tudom én is. ))
Kb egy ora mulva Veszprém, Szekesfehervar(1.5 ora) valaki kalandra?
Most..ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok. Nagy autóval.
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok. Nagy autóval.
(Telo Adatlap)