13-ban keresek ma délután hölgyet, autóban ujjazásra, szopatásra.
Kecskemét környéki átlagos testalkatú hölgyet keresek autós kalandra
Akár ma napközben keresek egy budapesti párocskát, akik tudnának mit kezdeni egy vastag, kitartó plusz szerszàmmal.

Fehervar vki, kamionos esetleg egy kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
M3 on Gödöllőtől Debrecenig valaki alkalmi kaland valamelyik pihenőben? Most indulok Pestről. Diszkréció fontos!
Valaki hatvan környékén ?
Sziasztok!
Ma délutánra keresem partnerem Budapesten.
Én bi uni 23 éves mackós srác vagyok.
Ma délutánra keresem partnerem Budapesten.
Én bi uni 23 éves mackós srác vagyok.
Sziasztok!
Monorierdő környéke ma délelött?..
Monorierdő környéke ma délelött?..
Sziasztok! Augusztus 29-31 lesz valaki közülünk a tiszatónál az autóstalin? Én ott leszek
Ma este bi pasi csisztai úton pasis kalandra?
Kamionos kalandra ma napközben M0 környékén nő vagy pár?
Hello. Es ez fent tortent a belso parkoloban?.Megszervezett talslkozo volt? Hanyan voltatok ott pasik?
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (tegnap 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:51

Köszönet a két gyönyörű nőnek, akikkel jót szórakoztunk az este a párjaikkal a Szépvölgyin!Fantasztikusak voltak! Remélem hogy találkozunk még!

Szívesen találkoznék helyes, szexi párral Budapest környékén, ahol a hölgy szereti, ha a párja mellett egy másik férfi is kényezteti. 40-es, magas, igényes, potens férfi vagyok. Ha a képem alapján felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok, és akkor arcképet is láthattok.
Ma este a Mecsekben verem. Néző, segítő? Privátban írj!
Sziasztok, olyan személyt keresek aki nőnek öltözve kényeztetné a farkam! Kora reggel ! Vas megye utazni tudj! Írj üzenetet!
Szabolcs megye valaki?
Reptérnél lesz kint valaki?
Fehérvar vki délelőtt?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Reptérnél valaki 6:30 után lesz kint ?
Sziasztok. Szombaton (08-02) tiszatónál bringázunk,lenne pár aki ismerkedne. Nem csak bringázás lenne