Reptérnél párt keresek, XL méret.
Úton várjatok meg kérlek!!
)
(Ez egy válasz CoupleGoals üzenetére (ma 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos nem láttam, már úton remélem még lesztek várjatok meg kérlek!
(Ez egy válasz CoupleGoals üzenetére (ma 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumirama este?
Hely megoldható.
Írj privátban.
Hely megoldható.
Írj privátban.
Reptérnél srác 11 után?
Velük én is. Brutál a szőke hölgy!!
(Ez egy válasz istu40 üzenetére (ma 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy 30 p kb szepvolgyi
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:12

Én most akarok valamelyikre kiindulni, szépvölgyi egyszerűbb lenne de ahogy nézem ott kevésbé szokott mozgás lenni mint reptéren
Párként a Volvos párral szívesen megismerkednénk.
Terminal 2B Gate 14
Tele van akcióval a mosdó! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:38
Tele van akcióval a mosdó! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Kimegyek reptérre.Ha valaki tudna pontosabb infót írni merre menjek azt szîvesen veszem mert még nem voltam és tömegközlekedéssel megyek ki
Tudom hogy nem lesz rövid de nem is akarok majd rohanni, és igen bírom és szeretek is sétálni, illetve stoppolhatok is ha szerencsém van elvisznek egy darabon vagy pont oda tartanak.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (ma 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagyunk a párommal a reptéren.Párokat ketesünk
Oda, ahol ezek a dolgok vannak, nem tudsz tömegközlekedéssel menni, mert a telep túloldalán van Vecsés felől, sok kilométerrel távolabb a 2-es termináltól. Az útvonalat ezerszer leírták már itt, én még térképet is rajzoltam, csak vissza kéne olvasni. De autó nélkül felejtsd el.
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Kimegyek reptérre.Ha valaki tudna pontosabb infót írni merre menjek azt szîvesen veszem mert még nem voltam és tömegközlekedéssel megyek ki
Sok sikert! Bizonyára bírod a hosszú sétát ...
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérnél párt keresek ápolt 18as szerszámmal
Én most akarok valamelyikre kiindulni, szépvölgyi egyszerűbb lenne de ahogy nézem ott kevésbé szokott mozgás lenni mint reptéren
(Ez egy válasz CoupleGoals üzenetére (ma 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke
(Ez egy válasz 1 negyvenes üzenetére (ma 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék ,kalandoznék.dogging?