Sziasztok.
Ma este a párommal mennénk kocsikazni kis kukkolas ha szimpi vagy a páromnak meg is dughatod
Ma este a párommal mennénk kocsikazni kis kukkolas ha szimpi vagy a páromnak meg is dughatod
Hatvanba keresek paszivat
Mai napon is akár , (párom nélkül) keresnék egy nagyobb mérettel rendelkező srácot (19-21cm) , akit izgatna ha kiverném a farkát . Ápolt , normál testalkatú és természetesen mert nem minden a cerka , szimpátia is legyen meg.
Sziasztok!Ma délelőtt az Orosin pár vagy hölgy lesz kinn? Privát üzenetben várom a visszajelzést.
Sziasztok. Győr Moson megyében valaki most délelőtt autós kaland?
Kint vagyok a reptéri kifutónál valaki most szopatna?
Sziasztok!
Szabolcs megye valaki?
Szabolcs megye valaki?
Délutáni órákban kamionos kaland az M0 környékén?
Fehervar vki közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
M3 bevezető? IV,XV ker?
Sziasztok! Lányokat, Srácokat keresek minden jóra a reptér vagy környékén, többes is érdekelne.
Kecskemét környékén autós kalandra hölgy, pár, ffi? Szombat este.
Nálad azért van baj nem is kicsi.
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:32

Ma éjjel óbuda Tímár utca környékén sétálgatva találhatsz rám, egyedi jellemzőim mint pl az állófarkam kirakva a nadrágból, esetleg fél pucérság vagy hevesen húzogató kéz mozgás stb.. Ha a környèken betársulnál hozzám írj és segítek neked hogy könnyebben megtalálhass akár csak kíváncsiságból, akár kukkolni vagy akár segíteni kiverni nekem.
Izgalmas estét. Pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Pest megye és környékén.
Ma éjjel óbuda Tímár utca környékén sétálgatva találhatsz rám, egyedi jellemzőim mint pl az állófarkam kirakva a nadrágból, esetleg fél pucérság vagy hevesen húzogató kéz mozgás stb.. Ha a környèken betársulnál hozzám írj és segítek neked hogy könnyebben megtalálhass akár csak kíváncsiságból, akár kukkolni vagy akár segíteni kiverni nekem.
Szerinted ha valaki KEDDEN kiírja, hogy MOST kalandozna, akkor csütörtök este lesz esélyed?...
(Ez egy válasz tozo üzenetére (tegnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki komárom megyéből ?
Szépvölgyin van mostanában este vmi élet?
Sziasztok Hölgyek.
Pesten hölgy mostanában 1 laza Kalandra?
Pesten hölgy mostanában 1 laza Kalandra?

Még mindig keresek màra valakit/valakiket autós kalandra!