M3-on valaki Debrecen felé valamelyik pihenőben egy kis kaland? Most indulok Pestről
Sziasztok!
Jászapáti vagyok pár napig, kalandoznék a kőrnyéken.
Jászapáti vagyok pár napig, kalandoznék a kőrnyéken.
Valaki 18.ker reptér közelébe helyem van. Hölgy vagy pár
Tatán a Tesco környékén szopnék autóban. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott
Sziasztok szepvolgyin ma napközben pár akit lehet nézni vagy esetleg csatlakozni ?
Ez így van! Pont ez az amit mondani akartam!
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (ma 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:22

Pofátlanul vagy sem ..... azok a párok akik másért jártak ki, ezek után is másért fognak ...
Pofátlanul vagy sem ..... azok a párok akik másért jártak ki, ezek után is másért fognak ...
(Ez egy válasz goboti üzenetére (ma 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:50

Pár napja azon gondolkozok , milyen szerencsések is azok a férfiak akik olyan feleséget, párt választottak,akikkel együtt tudják élvezni a szexszuális vágyaikat. Gondolok itt a többes szexre, mások előtti és mondjuk az autós kalandokat. Például a reptéren. Mi pedig pasik akik kijárunk várva mikor engednek közel magukhoz hogy láthassuk őket. Álló fasszal , verve , sokszor pofátlanul is! Leginkább a pofátlanul közelítőknek mondom ezt, legyetek már tapintatosabbak, hogy sok élményt élhessünk meg ott velük! Ha csak a farkunkat verve nézhetjük is őket!
Hatvanba keresek paszivat.
Gödöllőnél valaki aki cumizna most?
Írj privátban.
Írj privátban.
Pár napja azon gondolkozok , milyen szerencsések is azok a férfiak akik olyan feleséget, párt választottak,akikkel együtt tudják élvezni a szexszuális vágyaikat. Gondolok itt a többes szexre, mások előtti és mondjuk az autós kalandokat. Például a reptéren. Mi pedig pasik akik kijárunk várva mikor engednek közel magukhoz hogy láthassuk őket. Álló fasszal , verve , sokszor pofátlanul is! Leginkább a pofátlanul közelítőknek mondom ezt, legyetek már tapintatosabbak, hogy sok élményt élhessünk meg ott velük! Ha csak a farkunkat verve nézhetjük is őket!
M0 M1 vonalon ma kamiomos kaland?
Én is szívesen csatlakoznak
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Megírjátok merre, és mikor?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
16ker környéke?

Dunaújvárosban valaki/valakik?
Bi pasit keresek Eger,Tiszafüred,Gyöngyös környékéről. Helyed legyen.
Holnap délután Érden autóban kalandoznánk.
Most a reggeli órákban Siófok Fehérvár között hölgyel kalandoznék
Hát nem tudom éppen ki a röhejes!
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:16

Mobilinternetről hallottál már ember ?!?!? Hagy gondoljam már meg magam amikor akarom, és ki is írtam hogy máshova kötök ki a végén.Hagyd már ezt a gyerekes viselkedést nagyon röhejes vagy meg amúgyis inkább magaddal kéne foglalkoznod
Gondolom kicsit később meg fog jelenni 2-3 playmate, akik csak miattad mennek ki…. Vagy vmi hasonló dumára számítok holnap.