Biszex 48/55 éves Budapesten élő pár keres igényes, kedves, vidám biszex lányokat, párokat, férfiakat közös gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Egyedülálló pasiknál 18/5 cm a minimum intim méret! Pároknál nincs ilyen elvárásunk. A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni, melyet természetesen viszonzunk. Csak komoly, valós érdeklődők leveleit várjuk! Google chatet használunk, telefonszámot nem adunk ki, és nem kérünk!
Repter valaki most?

Valaki mostanában xi ker vagy délpesten? Szopnék de kozos masztiban is benne vagyok.
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Ma este szopnék egy igényes pasit. Tata, Komárom környékén.
Tegnap volt kint egy srac meg a csaja
Tobbre is nyitottak voltak...nem csak a beszelgetesre (Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (tegnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:33
Tobbre is nyitottak voltak...nem csak a beszelgetesre (Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (tegnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok itt vagyok a reptérnél a volvo trucksnál jó helyen vagyok vagy inen mere kellene menni? Köszönöm

Valaki van kinn? Most indulok az V.kerből az M3ra. De ha megéri arra megyek.
Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs?keresek errejáró autóst motorost!
Ha találsz ilyet oszdmeg velem!Köszi!
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (ma 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:01

Fejèr megyèben tudtok valami hasonló helyet,mint Pesten a reptèr?Egy jó cumiban bennelennèk a szabadban
Reptérnél?
A nyilvános hely izgat bennünket. A feleségemet izgatná egy balatoni strand öltözője. 49 éves tanárnő, nem kövér de asszony forma és mindig éhes. (Fotók priv)
Gàrdonyban van kint valaki?
Sziasztok!
Holnap délelött párt ,hölgyet keresnék kellemes sexre!
Dél-Pest megye!
Holnap délelött párt ,hölgyet keresnék kellemes sexre!
Dél-Pest megye!
Debrecenben Teva erdőben van valaki mostanában?
Szopni imádot keresek
Bp kalandoznek, autoban is oke....
Valaki kivihetne a repterre? ma, jatekossag

Csinos párommal keresünk hasonló párt,egymás elötti,és párcserés szexhez,autóban,szabadban! Imádunk a természetben szexelni!
Reptérnél van valaki?
Polgár M3 outletnél van valaki?