Kimegyek reptérre.Ha valaki tudna pontosabb infót írni merre menjek azt szîvesen veszem mert még nem voltam és tömegközlekedéssel megyek ki
Reptérnél párt keresek ápolt 18as szerszámmal
Én most akarok valamelyikre kiindulni, szépvölgyi egyszerűbb lenne de ahogy nézem ott kevésbé szokott mozgás lenni mint reptéren
(Ez egy válasz CoupleGoals üzenetére (ma 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke
(Ez egy válasz 1 negyvenes üzenetére (ma 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék ,kalandoznék.dogging?
Sziasztok. Nyiregyháza orosi tóval szembe valaki tervez kijönni?
Láthatod a választ. De lényegtelen a számodra.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (ma 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Na csak annyival különbözik ugyebár hogy én ezt ide ki is irtam meg akikkel megismerkedtem mondtam nekik. Nem érted te sem ezt mi? De a másik meg én szóltam hozzád-?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (ma 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:12

Amilyen értelmetlen fogalmazásod neked van, az is mutat egy értelmi színvonalat! Csak a nick változott meg nagyobb lett a mellény!

Reptérnél most??
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumirama este?
Hely megoldható.
Írj privátban.
Hely megoldható.
Írj privátban.
Sziasztok!
Ma este aktív partnert keresek Budapestről 18-40 év között. Én 28 vagyok. Helyem nincs.
Ma este aktív partnert keresek Budapestről 18-40 év között. Én 28 vagyok. Helyem nincs.
Reptérnél valaki aki kalandozna?
Ma este/éjszaka veresegyházon valamilyen eldugott helyen, sötétben van bárkinek kedve kalandozni egyet? Autóban vagy inkább mellette? Full aktív, férfias férfi vagyok.

Reptér? XL
Amilyen értelmetlen fogalmazásod neked van, az is mutat egy értelmi színvonalat! Csak a nick változott meg nagyobb lett a mellény!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:36

De ez a értelmetlen irás most meg beküldi ide amit irtunk leveleztünk és le is tilt mint egy duzzzogós kislány. Szép lenne pl ha kint is az adott helyszinen ahová kijárnak párok is igy menne a sértődőzés felnőtt emberekként atyaég.
Mint a chambers5?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:30

Egyesek ennyire nem vágják le hogy 1-2 napra rá egy új nick névvel itt ugyanaz a ílletö!

Kerepes en valaki? Kicsi alacsony vékony de jó lenne
Kisborso tenyleg kamu
Sziasztok, ma valaki szépvölgyi vagy reptér?
Sziasztok. Reptérnél most van valaki? Valakik?