Egyszer nem akadtam fel. Lehet már más igen de, de nekem nem volt probléma. Ez egy fix hely így azért többen tudják merre van. Mondhatom én hogy Gyál Alsónémedi közt. Nem hiszem bárki eljönne arra mivel annyira ne ismerik a helyet. Biztos vannak jó helyek ezen kívül is. De hogy őszinte legyek én se ismerek minden jó helyet.
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (ma 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:11
nekem az nem tiszta, nem értem miért kell a reptérhez menni , mikor felakad a kocsi úttalan út van baszki annyi más jó hely van bekapni egy faszt és ha meg az izgat hogy meglátnak akkor pláne , ha meg azt hiszitek ott elbújtok az meg szintén tévhit
nekem az nem tiszta, nem értem miért kell a reptérhez menni , mikor felakad a kocsi úttalan út van baszki annyi más jó hely van bekapni egy faszt és ha meg az izgat hogy meglátnak akkor pláne , ha meg azt hiszitek ott elbújtok az meg szintén tévhit
(Ez egy válasz Portos04 üzenetére (ma 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Portos04 üzenetére (ma 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Veresegyház vagy környékén kis autós kalandra?
Sziasztok
Ma delután / este egy kis kaland esetleg, Tatabánya és környéke?
Ma delután / este egy kis kaland esetleg, Tatabánya és környéke?
12:00 fele reptérnél valaki szopna vagy közös maszti ?
Mostanában szopnék autost 4.ker
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kalandoznék párokkal......
Sziasztok.
Egy óra mulva lesz kint valaki reptéren?
Egy óra mulva lesz kint valaki reptéren?
Sziasztok! Délután cumiztatnék Békéscsabán.
Valaki akar szopatni?
Sziasztok!
Pilis..Üllő..Ócsa ?
Ma reggel?
Pilis..Üllő..Ócsa ?
Ma reggel?
Sziasztok. Ma délelőtt Monoron, illetve a környéken lenne pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
6:30 után reptér mögött kocsiba szopatnák vagy közös maszti.
Sziasztok. Csütörtök ( 11.20.) Délután 3 körülre keresek nőt vagy párt akivel találkozhatnék szexrandi céljából Vácon és közvetlen közelében. Privátban várom az érdeklődést.
Fiatal pár lany tagja (25) gavallér férfit keres autós kalandra ma este. Budapest. Ajánlatokat privátban várom
Szopnék, hokiznék Ujpesten, csak autodban
Sziasztok
Keresek egy hármas kedvelő párt akikkel el lehet menni gombászni egy kalandos hétvégi kirándulásra.
Vannak itt ilyen emberek?
Keresek egy hármas kedvelő párt akikkel el lehet menni gombászni egy kalandos hétvégi kirándulásra.
Vannak itt ilyen emberek?
Reptérnél van mostanában aktív,aki tele van??
Szerda reggel 6:30 után reptérnél szopatnak vagy közös maszti. Én kint leszek.
Fiatal pár lany tagja (25) gavallér férfit keres autós kalandra ma este. Budapest. Ajánlatokat privátban várom

nyulipaar

somisg
Samantha Bentley