még a normálisak is vannak csak ők nem a fotelből keresik a nőket
(Ez egy válasz adam87bp üzenetére (ma 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:03

A párok elfogytak, hölgy magában soha nem is volt. Melegek sincsenek, csak kiváncsi bi pasik. XD
Sziasztok, a héten este a Szépvölgyire mennék a párommal, 25 éves sportos szőke csaj, én 35 sportos srác, párok, sportos fiúk érdekelnek minket, érdeklődni privát üzenetben tudtok!
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Reptérnél valaki most?
Holnap napközben hajdúdorog hajdúnánásról keresek izgalmas párokat

Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! 7 ora fele indulok Baranya megyéböl Budapestre a reptérre esetleg lesz Hölgy vagy pár az M6-M0 valamelyik pihenöjében Huncutkodásra? 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!
tisztelet tudo vagyok! És diszkrét

Sziasztok. Most valaki Sopronban?
Sziasztok fiúk,
Laza izgalmas randi, autós kaland, várlak! írj privátban!
Laza izgalmas randi, autós kaland, várlak! írj privátban!
Sziasztok. Pár napja lattam itt egy tök jó tematikus csoportot, akik autópályák mentén keresnek partnert, és akkor viszonylag aktív is volt ez a csoport, aztán ahogy látom megszüntet. Van igény ilyen jellegű ismerkedésre szerintetek, vagy pont ezért szűnt meg mert nincs? Nekem néha vannak ilyen vágyaim hogy útközben anonim partnert találni, de sajnos azt látom hogy aegtibb ember a fórumban is pár szavas ismerkedés híve.
Szép napot
Szép napot

Hévízi kifolyó?
Itt nincs nő!!
(Ez egy válasz cserjakzoltan üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:57

Sziasztok, itt hölgyek is megtalálhatóak?
csak férfiakat látok írkálni folyamat, de körül belül mindegyik forumon.

Valaki most a reptérnél?
Sziasztok, itt hölgyek is megtalálhatóak?
csak férfiakat látok írkálni folyamat, de körül belül mindegyik forumon.

Balatonnál valaki-K?
Köszönjük Zsaniéknak a tegnap esti élményt a reptérnél, szuperek vagytok, reméljük lesz még folytatás.

Mostanában valaki reptérnél? Cumiznék egy szép farkat.
Napközben csepelen keresnék partnert egyoldalú kézimunkára, az autódban...
Sziasztok! Keresnék ma ebed utánra egy jó farku pasit Fót, vagy 16 kerület környékén akivel bele élveznénk feleségem hasznalt bugyiába! Az a kérése vegyük fel videora és ugy adjam vissza hogy tiszta sperma a bugyi! Várom a megkeresést!
A párok elfogytak, hölgy magában soha nem is volt. Melegek sincsenek, csak kiváncsi bi pasik. XD
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (tegnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
A fórumon posztolók min 70% full kamu
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (ma 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)