Fehervaon most random hokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
csütörtökre keresek publicot
Szopni kedvelő ribit keresek Fehérváron vagy közelben
Most reggeltől délutánig, Ózd, Eger környékén, mélytorkosan szopnék, alárendelt szerepben. Az időseket is szeretem. Fenekelés, pofozás, pisi is lehet. A szabadban is. Külsősor út is
Sziasztok! Leginkább a rapid talik érdekelnek .Van valakinek tapasztalata a Szépvölgyi úti kalandozásokról.
Szerintetek érdemes oda kilátogatni valamelyik este ,általában mikor ? Jöhet privátba is. Köszi.
Szerintetek érdemes oda kilátogatni valamelyik este ,általában mikor ? Jöhet privátba is. Köszi.
Sziasztok!
Reptér ma reggel?..
Reptér ma reggel?..
Most és mindörökké ! Pár női tagját szopatn@m , párja előtt . Természetesen a cuckold része izgat ,izgalmas számomra . ( nem bunkóság végett írtam így ki erre utalnék )
Igényes, sportos és természetesen diszkrét férfi vagyok. Autós kaland is szuper de helyet is megtudom oldani .
Igényes, sportos és természetesen diszkrét férfi vagyok. Autós kaland is szuper de helyet is megtudom oldani .
Valaki közös faszveresbe benne lenne most 18 ker ? Autó szükséges
Hazafelé tartunk az m3 lenbe pasi mellénk?
Repternel pasi?
Holnap valamikor sajat amatőr női fotokra (meztelen) kozos faszveres repternel?
Reptérnél most?
Sziasztok. Mi kint vagyunk a reptéren.
Valaki reptéren?
Holnap este megint kinézek a Fóti Auchan parkolóba. Talán egyszer összejön... Fekete Sanderoval leszek. Szoknyában, papucsban. Hogy lásd a kínálatot. Szopni szeretnék, de ha úgy alakul be is teheted a fenekembe. Élvezz belém! Ezl a lényeg! Írj, ha érdekel! Kicsit hideg van, és nincs sok időm, ezért sokáig nem leszek.
Reptérnél valaki szopna ?
Sziasztok! 10 körül kinézek a szépvölgyire. Tervez kijönni esetleg nő vagy pár?
Reptérnél valaki most szopna vagy közös maszti ?
Debrecen Hajdúszoboszló vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok

nyulipaar

ladybrekston
Jhay Hendrix