Vagyis elfogadtam hogy azt irta nem tetszem neki a fotón csak rosszul irtam előbb
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (ma 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:29

Ő a Christina1983- csak új fiókot csinált ! A stílusa buktatja le.... Pedig egyszer valakivel találkozni fog , aki emlékszik a fölényes beszólásaira ...
Ki irta hogy kötelező bármelyik férfival is? Kisborsó te egyáltalán tényleg nő vagy????
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
De engem nem érdekel se a Christine1983 se mert én irtam vele gmail chat-jén is küldtem fotót magamról de itt is láthat ugye az adatlapomon és elfogadtam oké semmi baj ezzel!

Ő a Christina1983- csak új fiókot csinált ! A stílusa buktatja le.... Pedig egyszer valakivel találkozni fog , aki emlékszik a fölényes beszólásaira ...
és akkor bárkivel kötelező kinyalatnom magam? leírtam hogy baromira nem tetszel
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:30

Te irtál be ide hogy oda mész a helyszinre ahova a pasi mondja neked mert kinyalatni szeretnéd magadat Kisborsó. Ott van lejjebb ugyebár.
nem is létezik Christine1983

Te irtál be ide hogy oda mész a helyszinre ahova a pasi mondja neked mert kinyalatni szeretnéd magadat Kisborsó. Ott van lejjebb ugyebár.
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:26

Oké aki ilyen hisztis megsértődős mert a kiloját megkérdezik az inkább ne keressen semmit innen. Vicces vagy tényleg.
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Teged nem akarlak
Ezt írtad:
Teged nem akarlak
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:18

Meg normálisan irsz kérdezel erre flegmán pökhendin válaszol vissza és még ő sértődik meg és letilt! Ez annyira gyerekes és vicces itt de tényleg és semmi fotó az adatlapján.

Na látod saját magadat teszed ki ide mert meg lett kérdezve a kilód ami nem úgy lett hogy csúnyán vagy máshogy.
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:26

Oké aki ilyen hisztis megsértődős mert a kiloját megkérdezik az inkább ne keressen semmit innen. Vicces vagy tényleg.
Ezt írtad:
Teged nem akarlak
Ezt írtad:
Teged nem akarlak
Ezt írtad:
Teged nem akarlak (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt írtad:
Teged nem akarlak (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg normálisan irsz kérdezel erre flegmán pökhendin válaszol vissza és még ő sértődik meg és letilt! Ez annyira gyerekes és vicces itt de tényleg és semmi fotó az adatlapján.

Arra irtam amit te kiirtál ide pontosan., De nem a kilóiddal foglalkoztam hanem szépen megkérdeztem a méreteidet! Érted vagy te ezt nem érted mert magas neked de tényleg?
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:22

csak hogy idézzelek:
Oké te sem akarsz semmit nem baj az. Sok sikert. Szerbusz
Ezt írtad:
Kosz, nem
Ezt írtad:
Tudnál jönni oda ahol várnálak hogy kinyaljalak? Ezt irtad be hogy te jönnáél és csak nyalás neked. ))
Ezt írtad:
Es egy kilo alapjan mar tudod? Es ha edzotermezek??
Ezt írtad:
Igen ez miert baj? Azt ne mond hogy ez baj?! Nyilvan azert mert nem a vekonyka nöket nöt szeretem!
Ezt írtad:
Te komolyan a kiloimmal foglalkozol???
Ezt írtad:
Szia Kisborso.Szép napot neked.Olvastam az adatlapodat meg ahogy beirtal! ) Ez komoly amit keresel szeretnél tényleg? 180 centi vagy es 70 kg hozza? Mert jo formas noies lehetsz jol gondolom?))
Ezt írtad:
Kosz, nem
Ezt írtad:
Tudnál jönni oda ahol várnálak hogy kinyaljalak? Ezt irtad be hogy te jönnáél és csak nyalás neked. ))
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Igen ez miert baj? Azt ne mond hogy ez baj?! Nyilvan azert mert nem a vekonyka nöket nöt szeretem!
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia Kisborso.Szép napot neked.Olvastam az adatlapodat meg ahogy beirtal! ) Ez komoly amit keresel szeretnél tényleg? 180 centi vagy es 70 kg hozza? Mert jo formas noies lehetsz jol gondolom?))
csak hogy idézzelek:
Ezt írtad:
Kosz, nem
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia Kisborso.Szép napot neked.Olvastam az adatlapodat meg ahogy beirtal! ) Ez komoly amit keresel szeretnél tényleg? 180 centi vagy es 70 kg hozza? Mert jo formas noies lehetsz jol gondolom?)) (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt írtad:
Kosz, nem
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia Kisborso.Szép napot neked.Olvastam az adatlapodat meg ahogy beirtal! ) Ez komoly amit keresel szeretnél tényleg? 180 centi vagy es 70 kg hozza? Mert jo formas noies lehetsz jol gondolom?)) (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Valaki ma? Én 28 passzív.
Auto van, utazni tudok
Valaki ma? Én 28 passzív.
Auto van, utazni tudok
Sziasztok. Pásztó-Gyöngyös-Hatvan vonalon keresek szexpartnert a mai vagy a holnapi napra. Utazni tudok és fogadni is.
(Ui.:Idős férfiak nem keresek , kitöltótt adatlapod és legalább 1 képed legyen fent a gyorsabb ismerkedés kedvéért)
További szép napot és jó keresgélést!
(Ui.:Idős férfiak nem keresek , kitöltótt adatlapod és legalább 1 képed legyen fent a gyorsabb ismerkedés kedvéért)
További szép napot és jó keresgélést!

Nem tudom mit jelent neked a sokat.
A lényeg ne legyél tolakodó, bunkó, értsd meg ha egy autó egyértelműen elhajtott ha mellé állsz.
Legyél diszkrét, értelmes, a nem az nem!
Ha összejön valami örülhetsz, köszönd meg ott és akár itt.
De ne nyavajogj ha nincs semmi, főleg ha elutasítanak!
Szerintem ez a titka az ilyen “kalandoknak”! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
A lényeg ne legyél tolakodó, bunkó, értsd meg ha egy autó egyértelműen elhajtott ha mellé állsz.
Legyél diszkrét, értelmes, a nem az nem!
Ha összejön valami örülhetsz, köszönd meg ott és akár itt.
De ne nyavajogj ha nincs semmi, főleg ha elutasítanak!
Szerintem ez a titka az ilyen “kalandoknak”! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estefelé kalandoznék nővel vagy párral pest és vonzáskörzetében. Ha valakinek/valakiknek érdekes lehetek privát üzenetben beszéljünk.

Délután lány, pár minden jóra? Főkent Pest -Szeged vonal de távolabb is tudok utazni!
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.
Sziasztok! Autós kalandra keresek màra egy párt, esetleg pasit.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok