Én nem akarok vádaskodni de tegyétek már egymás mellé Kisborsó és Christine adatlapját....
Kerepes after? Kicsi alacsony vékony de jó lenne
Sajnos nem tudok levelet küldeni a tiltás miatt...
megértem
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Alacskai pihenő és közelében. XL
A margitszigeten vagy igazából bàrhol ahol jó lehet budapesten kiverném egy nő mellére vagy szívesen nézegetném, élvezném ha engem nézne

Köszönöm az éjjelt/hajnalt a tegnap esti két párnak és a résztvevőknek a reptéren!
Fantasztikus volt.
Fantasztikus volt.
valakinek a kocsijában masztizzak? :P
10:00 fele reptérnél valaki szopna közös maszti ?
Merre sétálnál? egy fél óra múlva arra megyek
)
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

kelenföld fele jár valaki? kimennék sétálni, hátha

Én is afteresbe vagyok szîvesen csatlakoznék ha a kis alacsony vékonyat egy nőre érted
(Ez egy válasz bpcpt33n üzenetére (ma 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Kerepes after? Kis alacsony vékony de jó lenne
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok!
Leszopna valaki ma Üllőn?
Leszopna valaki ma Üllőn?
Mai napon Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Mezőkövesd környékén autós kaland?
Haverommal hetero alapon keresünk párokat vagy csajokat
30 éves jófej laza magyar srácok vagyunk
Kissebb, nagyobb tapasztalattal
Budapest es környéke előny
30 éves jófej laza magyar srácok vagyunk
Kissebb, nagyobb tapasztalattal
Budapest es környéke előny
Anonad , köszi a kalandot . Korrekt és megbízható srác vagy !
(Ez egy válasz Errekimondottan2 üzenetére (tegnap 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:55

Mai napon is akár , (párom nélkül) keresnék egy nagyobb mérettel rendelkező srácot (19-21cm) , akit izgatna ha kiverném a farkát . Ápolt , normál testalkatú és természetesen mert nem minden a cerka , szimpátia is legyen meg.