Veszprém környékén szopatnék.
Írj privit ha esetleg így sem találod meg . Du gépnél leszek akkor tudok válaszolni . Jó kalandozást
(Ez egy válasz Goldkon2025 üzenetére (tegnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kanos pasi most aki szopatna, dugna egyet? Írj privit. Bp
Reptérnél most?
Reptérnél most?
Sziasztok.
Holnap kora reggel Budaörs -környéke?
Idősebb úr /pár??
Privátban beszéljünk!
Holnap kora reggel Budaörs -környéke?
Idősebb úr /pár??
Privátban beszéljünk!
Sziasztok.Holnap kora reggel budaörs -környéke .Idősebb úr /pár?
Privátban beszéljünk.
Privátban beszéljünk.
Sziasztok!
Holnap kora reggel autós kalandra keresném partnerem!
Üllő-Ócsa között!
Holnap kora reggel autós kalandra keresném partnerem!
Üllő-Ócsa között!
Reptérnel valaki?
Reptérnél 21 óra felé??
Sziasztok!
Aktív, autós srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Aktív, autós srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Reptérnél 21 óra felé pár???
Csepelen szopnék, szopatnék
Érd környékén keresek valakit aki a kocsiba leszopna hölgyek előnyben
Szegeden keresek férfit vagy párt ?
Ócsa.. Üllő közt mostanában?..
Az eltévedés lesz akkor a legkisebb gondod . Sok hely tele van lövészárokkal ahol fent tud akadni a kocsi. Valamint cserében tiszta homok minden . Ha teheted nappal járd be . De egy teljes kör amit én bejártam majdnem 18 km
(Ez egy válasz Goldkon2025 üzenetére (tegnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát azért előbb informálodok.
Én egy haztömb körül is eltudok tévedni... (Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:09
Én egy haztömb körül is eltudok tévedni... (Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szinte az egész területet be kell járnod . Eltévedni nem fogsz . Akció bárhol lehet.
Szinte az egész területet be kell járnod . Eltévedni nem fogsz . Akció bárhol lehet.
(Ez egy válasz Goldkon2025 üzenetére (tegnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:30

Sziasztok!
Kis segitséget kérnék aki a témaban jártas.
A repülőtér és környékén, mivel elég nagy terület, sok kis földúttal, hogyan kell "közlekekedni".
Voltam már de orbitálás nagy eltévedő vagyok.
Kaland is lett de hát úgy jöttek utánam...
.
Tehát pl a gömb merre van,tájékozódási pontok..stb. Egyszer egy kedves tag felrakta műholdas fotókkal, az nagyon informatív volt. De sajnos ár nem találom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Kis segitséget kérnék aki a témaban jártas.
A repülőtér és környékén, mivel elég nagy terület, sok kis földúttal, hogyan kell "közlekekedni".
Voltam már de orbitálás nagy eltévedő vagyok.
Kaland is lett de hát úgy jöttek utánam...

Tehát pl a gömb merre van,tájékozódási pontok..stb. Egyszer egy kedves tag felrakta műholdas fotókkal, az nagyon informatív volt. De sajnos ár nem találom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Csepelen szopnék, szopatnék