Sziasztok! Ápolt igényes Bi Pasit keresünk !! Aki le cumizná a Pasim
Előttem !!! Utazni tudunk!!!
Előttem !!! Utazni tudunk!!!
Most vecsésen valaki közös maszti, szopás -szopatás autóban?
Sziasztok! Keresek a mai nap partnert autós szexhez.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas????
Sziasztok!
Autós kaland most reggel?
Üllő..Monor környéke!?
Autós kaland most reggel?
Üllő..Monor környéke!?
Valaki Vecsés környékén 12 körül leszek kocsim van.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi
Hétfőn Bp,-en bekapatnám valakivel.Reggel-dél előtti órák? Priviben írj.
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Gödöllő és környékén asszonyok lányok párok esetleg ?privi
Siófok környékén autós kaland mostanság?
Sziasztok! Most éjszaka valaki egy kis kaland? Pár vagy pasi?
Valaki ma este ?
Szia. Holnap este?
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:17

Székesfehérvár környékén szopatnék most, de lehet több is..... heteró pasi vagyok.
Székesfehérvár környékén szopatnék most, de lehet több is..... heteró pasi vagyok.
Reptér most ???
Reptéri kifutó van valaki?
Kaposváron van hölgy , pár aki kalandozna este? Kukkolasban is benne vagyok
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos igényes kan keres privi