Sziasztok
Lenne aki ma este szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében? autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton ...
Lenne aki ma este szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében? autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton ...
Szepvolgyi parkolóban, sportos, ápolt, ffias srác ?
Sóstó most valaki,az erdőn?

Ráckeve környéken valaki??
Ma szopnék,szép kemény faszt végig Kecskemét Nagykőrös, Cegléd környékén.
Ma Csepel&Ráckeve közt?
Ma valaki Budapesten ?
Péntek estémet Debrecenben töltöm,párral ismerkednék autós kalandra.
Sziasztok
Mikolc pest útvonalon pár.
1 óra múlva indulok miskolcról.
Privibe keresetek.
Fiatal 18 intimű 3ban tapasztalt vagyok
Mikolc pest útvonalon pár.
1 óra múlva indulok miskolcról.
Privibe keresetek.
Fiatal 18 intimű 3ban tapasztalt vagyok
Debrecen és környékéről párokat keresek autós kalandozásra.
Most hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor!
Hölgy-pár autós kalandra Tatabánya-Hegyeshalom vonalon?
Nagyon igényes jó módú pasiként keresek igényes párt vagy hölgyet! Biszex kizárt!
Sziasztok!
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok. (Batthyány tér környékén lakom)
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok. (Batthyány tér környékén lakom)
Autós kalandra Bp.-en, aktív pasit keresek!
Sziasztok. Holnap délelőtt Nagykanizsán szopnék élvezésig több férfit is.
Sziasztok!
Sziasztok valaki közös masztira Kacskeméten?
Sziasztok!
Van itt olyan Nő aki kocsikázás közben el kapná a szép méretem
Van itt olyan Nő aki kocsikázás közben el kapná a szép méretem

Sziasztok ma esti órákban szívesen találkoznék Budapest környékén párral, hölggyel