Sziasztok, a holnap reggeli orakban az M3 vonalan kalandoznek. Kellemes pillanatok jeligere.

“Autós, Szabadban szexhez partnereket”
A kombi nem elég magas?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 08. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Most valaki magasabb, sötétitett kocsival?
Sziasztok, mint korábban írtam, párom vágyát szeretném megvalósítani, kantáros munkásruhában résztvevőkkel történő bukkake formájában a szépvölgyi parkolóban. Érdeklődnék, mivel úgy néz ki, ma el tudunk szabadulni, ezen fantázia megvalósítására lenne e jelentkező, 8-10 fő személyében, hogy eldöntsük kimenjünk e ma. Mint írtam, bukkake, tehát csak szopás és páromra élvezés, dugni csak én fogom minden heteró alapon. Természetesen hihénia és megfelelő hozzáállás és kultúrált viselkedés elvárt.
Tata és környéke? estére valaki valami móka?
lányok

Sziasztok!
Ma estére (04.08) keresek aktív srácot Budapestről elsősorban orális szexre. (Hely vagy autó szükséges)
27 éves passzív vagyok.
Ma estére (04.08) keresek aktív srácot Budapestről elsősorban orális szexre. (Hely vagy autó szükséges)
27 éves passzív vagyok.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Ma este fél kilenc után a fóti Auchannál szopnék.
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Ma tali valaki? Bp.+100km.

Sziasztok. Pápa-Sárvár-Szombathely környékén lenne srác aki ma talizna? Főleg uni vagy aktív, esetleg kíváncsi hetero.. Helyem nincs, autóval leszek

Sziasztok! Április 21-én Szegeden lesz dolgom, kora reggeli órákban indulok és még aznap jövök vissza Érdre. Ha valaki (hölgy vagy pár) jönne bármelyik irányba, szívesen elviszem/hozom, útközben egy félreeső helyen kalandozhatnánk. Írj PÜ-t!
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén Hölgy vagy pár egy kellemes kalandra?
M3 Budapest felé… valaki? Valahol?
Kinek lenne kedve találkozni?
Budapesten most valamerre valaki?
Szepvolgyi parkolóban most valaki…?
17 be este 7-körül ápolt farkat szopnék