Most valaki Bp-en?
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt/nőket, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére).
Elsődlegesen Veszprém vonzáskörzetében,de akár kicsit távolabb is keresek hölgyet, aki nem veti meg a popó szexet. Ápolt, normális ember vagyok. És szigorúan heteró vagyok
Héten késő este vagy kora hajnalban vagy jövő hét Hétfő-Péntek késő este vagy Hétfő-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok, szombat estére keresünk pasit a hölgy tagunk örömére. Aki holnap este nem ér rá ne is írjon. Csak tali van, nincs levelezgetés
autós szexhez keresek nőt vagy pár női tagját.
Nyiregyházan vki szopatna?
Ma este cumiznék autódban. Érdekel vkit? Bp xv.
Sziasztok! Ma este szopnék Kiskunfélegyházán és környékén! Hely van, csak jönnöd kell! Nagy farok előny, szeresd, ha szopnak! Kíváncsi és kanos hetero pasik is írhatnak! A lényeg, hogy kemény legyen a farkad és szeress szopatni!
Albertirsa felé pasi?
Ma este szopnék Kiskunfélegyházán és környékén! Hely van, csak jönnöd kell! Nagy farok előny, szeresd, ha szopnak! Kíváncsi és kanos hetero pasik is írhatnak! A lényeg, hogy kemény legyen a farkad és szeress szopatni!
Szeged környékén valaki ?
Estefelé hova érdemes menni a XVII. kerületben autóval? Egyedül is buli ilyen formában nyilvánosan húzogatni, de be is kapnám annak, aki arra járna. A Régivám közben lévő parkolót (Akadémiaújteleptől délre) és a Naplás-tavat néztem ki első tippre.
Sziasztok!Van még valaki a vízben?Igen,én ott vagyok :( Holnap estére társaságot keresek,vannak függőségeim:szerencsejáték,alkohol,szex..38 éves hetero férfi
Sziasztok!ma este 21h tól kb èjfèlig fehèrneműben jatszadozom magammal bp-kecskemet,vagy Bp -cegléd vonalon sötétített autómban!hozz nekem valami szexis cuccot,amiben szívesen látnál ès minimum lecumizlak...
Kihalt Budapest??
Autóba vagyok alig vannak az utcán!!
Senki nem szopna stb??
Autóba vagyok alig vannak az utcán!!
Senki nem szopna stb??
Gödöllőn & környékén szopatnék asszonyok lányok ?privi
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek rendszeres autós talira.
Asszonyok lányok párok ?Gödöllőn és környékén sportos kan keres privi
Uhh de szép farkad van bárcsak kicsit közelebb lennél nagyon rá cuppanék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 15. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 08:07
Törölt felhasználó (4656492)

Ma délutáni órákban Jászberény, Hatvan környékén közös maszti, vagy ki cumizna esetleg?