Valaki, valami jót?Bp.
Sziasztok. Szívesen kukkolnék, társulnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 08:37
Törölt felhasználó (4496662)

Népligetbe délelőtt növel leszek kukkolo vagy beszálo?
Sziasztok! Holnapután, 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Benne vagyok.mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 08:37
Törölt felhasználó (4496662)

Debrecenben férfias pasival masztiznék illetve szopnám kényeztetném
Sziasztok.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Debrecen és környékéről autós kalandozó párt lányt keresek. Üdv nagy farkú pasi
Ma reggel 8 körül Szépvölgyin valaki?
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...
Sziasztok. Kaposvár környékén valakik?
20 ó rá felé Árasztó út?
Én egy normális nőt keresek de az sincs.
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére, esetleg pároknál cuckoldra a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére, esetleg nőhöz cuckoldra).
jelentkezem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 18. hétfő 17:25
Törölt felhasználó (966461)

Nagymeretut keresunk !! Bp !!!
Nagymeretut keresunk !! Bp !!!
Helló! Ma este szopnék Kiskunfélegyházán és környékén valakit! Hely adott, olyan írjon, aki tud is jönni! Kíváncsi hetero pasik is írhatnak! Több részlet az adatlapomon! Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét! Nagy farok előny!
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben állok kocsival. Srác masztira, kukkolásra? Hátul vagyok, szürke autóval
Hétfő-Péntek késő este vagy Kedd-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok.
18óra után Budapest-Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne?
18óra után Budapest-Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne?