Sziasztok! Debrecenben esetleg pár , lány? Cuckold is érdekes lehet! Sportos,intelligens pasi vagyok! Szép napot Mindenkinek!Privátban üzenj!
Sziasztok dunakeszin lenne kedve kalandozni párnak vagy hölgynek ?
Sziasztok Ma Szolnokon?
Még kiadó a hely és a szegedi keresés is aktuális.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 08:52
Törölt felhasználó (4658772)

Sziasztok! Holnapután, 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Helló. Ma délelőtt valaki Szentendre környékén esetleg? Kölcsönös hoki, orál
Ma 12 körül a Deák tér környékén aktív srácot szopnék autóban.
Én 27 éves vékony passzív vagyok.
Én 27 éves vékony passzív vagyok.
Sziasztok! Aktív/uni srác Nyíregyházán?
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környéke. Többesben? Szopnék, dugatnám a fenekem. Helyem csak a szabadban lenne. Hétköznap délután 4 után tali?
Sziasztok hölgyek! Holnap újra Bőszénfáról hordom a fát. Valaki aki rá ér, terepjáróban vagy a platón szívesen kényeztetném. Ha arra vágysz, nem vagy szégyenlős közönség is lenne!! Leszünk 3-man! Írj bátran!
Ma délután 5 től Csepelen szopnék, szopatnék
Kőbányán és kőrnyékén szopatnék ma !
Ma délután ápolt srácot leszopnék egyoldalúan. Kocsiban, szabadban. Ügyes vagyok, próbáld ki smile ! De benne lennék közös kurv@zásban is!
Szepvolgyin bi par, vagy ferfi 2-3 kozott? Kinezek
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok, az estjeim szabadok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok, az estjeim szabadok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Valaki, valami jót?Bp.
Sziasztok. Szívesen kukkolnék, társulnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 08:37
Törölt felhasználó (4496662)

Népligetbe délelőtt növel leszek kukkolo vagy beszálo?
Sziasztok! Holnapután, 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.
Benne vagyok.mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 08:37
Törölt felhasználó (4496662)

Debrecenben férfias pasival masztiznék illetve szopnám kényeztetném