Sziasztok!
Ma este szopnék Bp-én belül. Helyem sajnos nincs, ez vagy autó szükséges.
27 éves vékony, passzív vagyok.
Aútós kalandra keresem partnerem(Hölgy-Pár) ma a késő esti órákban Hegyeshalom-Budapest-Dunaújváros útvonalon.
Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Szépvölgyi úti parkolóba keresek szimpatikus párt,vagy csinos hölgyet ismerkedéshez!
Pár vagyunk .
Ma késő este az adatlapon megadott szituációhoz keresnénk sportos , ápolt és diszkrét férfit. (32-42 éves korig)Pest megyében vagyunk!!
Ma késő este az adatlapon megadott szituációhoz keresnénk sportos , ápolt és diszkrét férfit. (32-42 éves korig)Pest megyében vagyunk!!
Sziasztok!
A Szépvölgyiről érdekelne minket info. Pontosan hol van a hely, mennyien szoktak lenni, mikor érdemes menni? Párt megnéznénk szívesen, persze mi sem fognánk vissza magunkat...
A Szépvölgyiről érdekelne minket info. Pontosan hol van a hely, mennyien szoktak lenni, mikor érdemes menni? Párt megnéznénk szívesen, persze mi sem fognánk vissza magunkat...
Ma szopnék egy szép formás faszt Kiskunfélegyházán és környékén. Ki lenne benne? Nagyobb méret előny, mélytorok is megy, ha úgy van! Hellyel rendelkezem. Csak olyan írjon, akinek van képe és hajlandó is jönni, nem csak a szája jár! Kíváncsi hetero pasik is írhatnak nyugodtan!
16 ker naplás tónál közös maszti 13 óra körül?
Most a Népligetben szopnék ápolt farkat.
Sziasztok!
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !
Puszi:
Konci
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !

Puszi:
Konci
Sziasztok! Vas megyében ma egy autós/szabadtéri kaland!?
ma valaki
Ma valaki dél-Pest, dél-Buda környékén?
Sziasztok!
Szia, akár ma is. Kocsival elszaladok és keresünk egy helyet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 25. szerda 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 06:55
Törölt felhasználó (4656492)

Üdv.
A héten valamelyik délelött ki venné kezelésbe orálisan a farkam? Aszód környéke, hely jó lenne , de autós tali is érdekel valami nyugis helyen.
A héten valamelyik délelött ki venné kezelésbe orálisan a farkam? Aszód környéke, hely jó lenne , de autós tali is érdekel valami nyugis helyen.
Üdv.
Sziasztok ma lány vagy pár autóban? BP és környékén
Szépvölgyi most valaki?
Sziasztok!
Igen.
Mikor lesztek ott? (Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 05. 24. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen.
Mikor lesztek ott? (Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 05. 24. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi?