Hölgyet, akár a saját kocsijában is kényeztetnék ha ott
neki kényelmesebb vagy fel szabadultabb.
neki kényelmesebb vagy fel szabadultabb.

Sziasztok.Hétvégén párral ismerkednék a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,autóban,kint a természetben..izgalmas helyeken.magas sportos nagy méretű pasi.
Sziasztok. Ma valaki bp autóban. Sötétített az ablak
))

Sziasztok! Van még valaki Budapesten?

Szépvölgyin vagyok.... párok?
Írj privát

Írj privát

Most valaki?
Most valaki XI ker Kondorosi úti kifolyónal Dunapart?
Velencei-tó környékén szex szabadban?
Szegeden sexpartnert keresek. Hely is van autó is . 34 éves igényes srác vagyok. Szegeden bármelyik este jó.
Autós kaland most Budapesten...?
Mostanában bi pasi Cegléden?
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
Sziasztok!
Ma 7 körül Szépvölgyi? Kaland?
Ma 7 körül Szépvölgyi? Kaland?
Sziasztok!
Esetleg Valaki,valakik ma a Vekeri Tó környékén? privátban üzenj! Köszönöm és szép napot!
Esetleg Valaki,valakik ma a Vekeri Tó környékén? privátban üzenj! Köszönöm és szép napot!
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Mai napra keresném biciklis haveromat minden jora Nagyhegyes, Hajdúszoboszló,Balmazujvaros szakaszára. Írj ha erdekel a dolog.
Mostanában valaki bi pasi Halásztelek és környéke?
Sziasztok! Szombathelyen keresnék nőt vagy párt szabadban szexhez. Esetleg aki messzebbről jön lakhelyem vagy Szombathely felé nő, illetve pár, hozzájuk is csatlakoznék.

Ma délelőtt, napközben Bp-Szolnok-Debrecen útvonalon van olyan nő, vagy pár, aki nézhetnék, leshetnék teljes diszkrécióval?
42 éves normális, ápolt ffi vagyok.
42 éves normális, ápolt ffi vagyok.
Ma autoban szabadban, szopnék szép kemény faszt,de dugható is vagyok.
Szepvolgyin most valaki,,,?