Bi pár v srác ma 11ker autós kaland ?
Szopatnák.
Fehérvár kkén kalandoznék nővel, párral....
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Szeged környékén valaki ?
Sziasztok, párral kalandoznék!
50 feletti csinos, igényes, nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgyet keresek rendszeres találkozásokra! Előny ha szereted a nagyobb méretet! Csak igényes hölgyek jelentekezését várom privátban!
Repter most?
Miért vannak arra kurvàk?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyálon leszek a proligis parkba ha jár arra valaki s a számba élvezne irjon
Idősebb pasit keresek, aki szopatna. Lehetsz macis is.
Sziasztok!
Én szívesen kimegyek, de kb. 1,5 óra kell! Térdelhettek előttem is, de én is szívesen izgatnálak benneteket a számmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 14:50
Én szívesen kimegyek, de kb. 1,5 óra kell! Térdelhettek előttem is, de én is szívesen izgatnálak benneteket a számmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550092)

Hali van kint bi pasi?? Reptérnél.
Ma este valaki Szigetszentmiklós mellett? Kis játék...
Hali van kint bi pasi?? Reptérnél.
Sziasztok! A Mátrában most délután hölgy vagy pár?
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén nő vagy pár (heteró alapon), akik fiatal fiút keresnek?
Holnap du, este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 21:57
Törölt felhasználó (4673041)

Hosszabb távra keresek heti 1-2 alkalomra 45 feletti férfias, diszkrét hellyel rendelkező, szopatni szerető partnert. Nógrád, heves megye.

Ma délután Szigetszentmiklós környéke valaki? Du.7 ig. Uzenetbe jöhetnek.
Szia,gyere szivesen leszoplak.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 07. 19. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 08:09

Ma 13 óra után kicsiban masztiznék vagy cumiztatnék,ha volna rá érdeklődő ! Segitséget elfogadok !
20-ára keresek Vecsés-Monor-Cegléd vonalán helyes srácot max 35 éves korig. Leginkább közös hoki, orál érdekelne, de akár dugás is aktívként. Csak sportos, vékony srácok érdekelnek!