Reptérnèl most valaki?
Sziasztok most mi 2bi fiú vagyunk Csepelen hely van gyertek sexelni
Na most akkor? Merre menjek? Bp XI. még, de már kocsiban
Most valaki a reptérnél?
Kaposvár és kk.autós kaland?
Sziasztok. Este éjfél körül a Népliget végében meg a másik végében ahol van a parkoló a Vajda Péter utcánál más is látta a francia transzvesztitát ahogy a kocsijával többször is ment pár kört hogy tudjon vadászni magának valami neki valót akivel tudott volna szexelni vagy orálozni? Nagy fehér Honda Crw-vel volt talán.,

Kb 17 óra? Valaki a reptérnél?
Sziasztok, van kint valaki a reptéren? Érdemes most kimenni?
Szkfvár téglagyári út, autós, szabadtéri kaland? 15:00 óra környékén. Privát üzenet küldj, köszönöm
Kékeszöld opel innen van a kifutónál?

Szép napot Mindenkinek! Ma (szombat) egész nap, napközben, ill. este/éjjel, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... Vagy kényeztessem a Hölgyet, a Párja előtt... esetleg ketten kényeztessük a Hölgyet...Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...
Ma délután, este? Bp bármerre
Ma délután valaki a reptérnél?
Ma Zánka környéke, ápolt igényes baszható passzív vagyok
Orosházán ma valaki/k?
Ráckeve környéken valaki hely van
Vecsésen sex most?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 23. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 00:44
Törölt felhasználó (4503512)
VIP

Ráckevéről Vecsés irányába most indulok… ha valakit érdekel esetleg..Párok lányok ..BP-renis hazaviszlek.. nem is kérek semmit.., de textil nem lesz rajtam…
Ráckevéről Vecsés irányába most indulok… ha valakit érdekel esetleg..Párok lányok ..BP-renis hazaviszlek.. nem is kérek semmit.., de textil nem lesz rajtam…
Tatabánya Turulnál kukkolás,autós kaland hamarosan?