Nemsokára ott vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 29. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 21:39

Törölt felhasználó (4550092)

Jön ki valaki a reptérhez??
Hajdú Bihar megyében van akit le lehetne szopni? Írj
Írtam levelet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 29. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 17:09
Törölt felhasználó (4597782)

A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
igazi belevalo par ma este a szabadban?
Budapest valaki autós kaland? 30 éves srác vagyok autóval.
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 29. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 21:39
Törölt felhasználó (4550092)

Jön ki valaki a reptérhez?
Mostanság jön ki pár a reptérre?

Ma este pár aki pasit keres Bp és környéke
Sziasztok, mint korábban írtam, párom vágyát szeretném megvalósítani, kantáros munkásruhában résztvevőkkel történő bukkake formájában a szépvölgyi parkolóban. Mivel úgy néz ki, holnap el tudunk szabadulni, ezen fantázia megvalósítására várunk 8-10 főt. Mint írtam, bukkake, tehát csak szopás és páromra élvezés, dugni csak én fogom minden heteró alapon. Természetesen higiénia és megfelelő hozzáállás és kultúrált viselkedés elvárt. Amennyiben az időjárás is úgy fogja engedni, 21-22 óra fele ki szeretnénk menni, de mindenféleképpen induláskor írunk. Párok vagy lányok csatlakozását is szívesen vesszük, hetero alapon.
Sziasztok!
Sopron - Győr-Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sopron - Győr-Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok. Holnap este 23-óra körül F/L-párt kukkolnák a kifutó végénél. Privit írjatok.
Este fel9 körül szopnék ápolt faszt ha valakit érdekel a 17ker be vagy kint az Auchannal. Jössz megszopatsz és mész.
Helló!
16.-17. Ker. Környékén valaki?
16.-17. Ker. Környékén valaki?
Veszprém?
Ismerkednék Fejér és a környező megyékben.
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma este akár autós kanad is!
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma este akár autós kanad is!
Este fel9 körül szopnék ápolt faszt ha valakit érdekel a 17ker be vagy kint az Auchannal. Jössz megszopatsz és mész.
A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Valaki? Bp10,17 ker?