Sziasztok! Budapesten és a környéken keresek ma este/éjjel kalandozni vágyó nőt vagy párt. 40-es, magas, potens, többest imádó férfi vagyok. Privátban elértek!
Budapest és vonzáskörzetében keresek érzéki hölgyet,vagy szimpatikus párt,szabadtéri,autós kalandokhoz!
))

Csak, hogy valami a reptér mellett is szóljon. Tegnap este vásárlás után kitaláltuk a párommal, hogy kinézunk a reptérre, hátha. Direkt nem írtuk ki, de nem tartott vissza bennünket ha egy két kukkoló ott lesz. Mikor kiértünk körbe kocsikáztunk, megnéztük a jól ismert helyeket, majd balra a fasor mögött lévő kis fás részen megálltunk és sikerrel konstatáltuk, hogy senki nem koslatott utánunk. Hamar bele is lendültünk először még csak a kocsiban, de pár perc múlva már a kocsi mellett ment egymás izgatásra. Egy idősebb úr a közelünkben tisztes távolból figyelte az eseményeket, de nem zavart minket. Neki itt is szeretnénk megköszönni a gáláns hozzáállást és reméljük neki is örömteli pillanatokat tudtunk szerezni. Igazán élvezetesre sikeredett időt töltöttünk kint, így kimerem jelenteni, hogy néha néha nem olyan rossz a reptér. A remény hal meg utoljára. Hamarosan újra megyünk.
Pasi, aki csajos crossdressert kefélne ma? Hely megoldható, de szabadban is izgat

Szabadtéri autós szexhez,doggingra keresünk ma este hozzánk hasonló P Á R O K A T Észak-Pest és a Duna kanyar vonzáskörzetében.
Kérlek ne itt a fórumon, hanem privát üzenetben válaszoljatok!
Kérlek ne itt a fórumon, hanem privát üzenetben válaszoljatok!

Hát nem'tom, nekem határozottan valósnak tűnt
s köszönöm itt is a lehetőséget

(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2022. 08. 06. szombat 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapest ma?
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit ma és holnap egésznap, egész éjjel. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.

Sziasztok
Ma napközben Budapesten autós kalandozáshoz lenne valakinek kedve?
Ma napközben Budapesten autós kalandozáshoz lenne valakinek kedve?
Szép napot Mindenkinek! Ma (szombat) egész nap, napközben, ill. este/éjjel, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... Vagy kényeztessem a Hölgyet, a Párja előtt... esetleg ketten kényeztessük a Hölgyet...Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...
Kecskemét, Cegléd napközben?

Sziasztok! Egyedülálló fiatal fiúként kényeztetnék lányt, nőt akár cuckoldban is benne vagyok. Szombathely, illetve Sopron környéke, akár szabadban is kipróbálnám.
Fejerböl pár,nö?autós szabadtéri kalandra?
Sziasztok. Ma valakik Pesten valamerre? Uziket varom
Nos? Senki? Egyedül masztizok mindjárt a tónál?

Sziasztok, a délelőtt folyamán bi kaland valaki? BP 22 ker és környéke.
Sziasztok, fél óra múlva közös hoki esetleg orál, 16 ker Naplás tónál?
Sziasztok, most hajnalban illetve a kora reggeli órákban szeretne valaki egy szép, kőkemény farkat orálisan kényeztetni? Ha akarod akár kölcsönösen is! Helyem sajnos nincs, ezért vagy nálad, de autóban vagy a szabadban is lehet! Pápa és 20 km körzete! Irj ha benne lennél