Reptérre érdemes ilyenkor visszamenni?
Sziasztok, én csak BMW találkozót láttam odafent.
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2022. 08. 10. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 20:33

Sziasztok! MA este mennénk párommal PÉCSEN kicsit csavarogni
Tv torony az elképzelés,de más is szóba jöhet ha valaki más is hasonlókra készül ma

Sziasztok holnapi napon Dunaújváros-Százhalombatta-Kispest útvonalon megyek párokkal hölgyekkel szívesen ismerkedem teherautóval leszek
Reptérnél most hasonló jófarkú, aki szopatna vagy közös hoki , orál?
Még kint vagyok. Pár vagy nő van innen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 21:43
Törölt felhasználó (4679149)

Sziasztok! A reptérnèl vagyok, nagyon tele van a vastag farkam. Ha tetszem, szívesen veszem nők és pátok közeledését.
Szépvölgyin valaki mostanában?
Reptérnél van aki dugni akar?
Van valaki reptérnél?
Hálás lennék
Hálás lennék
Sziasztok! A reptérnèl vagyok, nagyon tele van a vastag farkam. Ha tetszem, szívesen veszem nők és pátok közeledését.
A kilátónál levő parkoló?? A tv torony felé ahigy megyünk fel jobbra van..
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2022. 08. 10. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 20:33

Tv torony az elképzelés,de más is szóba jöhet ha valaki más is hasonlókra készül ma

Szegeden ma pár esetleg?
Reptérnél most valaki?

Reptérnél valaki ma?
Hálás lennék ha segitene
Hálás lennék ha segitene
Köszönöm az úraknak a kemény bánásmódot, nagyon jók voltatok. Jövöhéten ugyanabban az időben ugyan ott.

Érdemes most a reptéren várni párt vagy hölgyet?
Veszprém Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok szürke kocsival. Maszti, orál, kukkolàsra srác?
Ma este pár vagy hölgy Pesten?
Izgalmas Duna parti kalandhoz keresek igényes lányt

Reptérnél 8:30-9 körül?