Senki nincs repter kornyeke?
Sziasztok! Szépvölgyin esetleg valaki?
Szegeden kezdő bi, kiváncsi heteró? Privátban
Sziasztok!
Kocsiban szopnék ma délelőtt aktív/bi srácot. 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Kocsiban szopnék ma délelőtt aktív/bi srácot. 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Heves megyei aktiv pasi? En passziv
A balatonnál van esetleg ilyen autós hely?
Most leszopna valaki..?esetleg pár?After van nálam......Minden jooooo
Most reptér van kint még pár?
Bordó kisbusszal bal oldalt a fasornál, a pár innen volt? Ha igen akkor köszönjük a műsort.
Debrecenbe férfias pasit orálisan kényeztetnék diszkréció adott és elvárt
Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznék 3.nak hozzátok ha tetszem nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 02. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 02. péntek 22:35
Törölt felhasználó (4651880)

Üdv. Szokásos helyünkön kint vagyunk kb 1 óra múlva . Aki ismer és jönne esetleg írjon ránk. Köszi
Na igen. TE jelentkeztél a sportos férfi meghatározásra és nem fogadtad el a nemet. Innen is látszik, hogy JÓL döntöttünk.
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2022. 09. 02. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4651880)

Üdv. Szokásos helyünkön kint vagyunk kb 1 óra múlva . Aki ismer és jönne esetleg írjon ránk. Köszi
Köszi ..a manus csak azért írja,mert vele nem akartam lenni...
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 09. 02. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 02. péntek 20:59

Kalandcsaj valós személy, igaz még csak 1x találkoztam vele, de ott volt akkor és abban az időben amit megbeszéltünk. Sőt nagyon is ott volt

Holnap este valaki Budafoki bor fest?
Szepvolgyi parkolóban ma este Kanos, ápolt, ffias …?
Kalandcsaj valós személy, igaz még csak 1x találkoztam vele, de ott volt akkor és abban az időben amit megbeszéltünk. Sőt nagyon is ott volt
(Ez egy válasz Attila43 üzenetére (2022. 09. 02. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi azért feltaláltuk magunkat
(Ez egy válasz Speeel üzenetére (2022. 09. 02. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 02. péntek 18:46

Lakóautókat én is láttam, egyébként kb. tényleg semmi mozgás nem volt.
Nem volt olyan kiiras hogy keresünk valakit. De nagyon bírjuk mikor olvasas nélkül vagy értelmezés nélkül jönnek válaszok
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2022. 09. 02. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)