Gödöllő és környéke ?
Kaposvár?
Szia !
Én szívesen találkoznék veletek ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 22:43
Én szívesen találkoznék veletek ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651880)

Ma kora éjszaka esetleg ? Adatlapot olvass !!! És igen . Kamu pár vagyunk. Én recska bajnok .És nemet mondtunk neked és te ezen megsértődsz . És ez a hobbim . Ellenben TE ne jelentkezz ha 10 évvel idősebb vagy de kurv@ fiatalos. Ha egy mondatot nem tudsz leírni azon kívül , hogy indulok , hol vagytok - dugnálak … Ha azt hiszed a vok szó elég arra , hogy döntsünk . Ha farkad mérete és dőlési szöge érdekel minket és nem az , hogy diszkrét vagy -e , higiénikus és azt csinálod amiben megállapodunk. Amúgy ja , keresnénk ismét egy megbízható férfit mint aki legutóbb is volt
Ma kora éjszaka esetleg ? Adatlapot olvass !!! És igen . Kamu pár vagyunk. Én recska bajnok .És nemet mondtunk neked és te ezen megsértődsz . És ez a hobbim . Ellenben TE ne jelentkezz ha 10 évvel idősebb vagy de kurv@ fiatalos. Ha egy mondatot nem tudsz leírni azon kívül , hogy indulok , hol vagytok - dugnálak … Ha azt hiszed a vok szó elég arra , hogy döntsünk . Ha farkad mérete és dőlési szöge érdekel minket és nem az , hogy diszkrét vagy -e , higiénikus és azt csinálod amiben megállapodunk. Amúgy ja , keresnénk ismét egy megbízható férfit mint aki legutóbb is volt
Szepvolgyin par esetleg?
Nepligetben valaki, valakik?
Albertirsa Dánszentmiklós?pasi erre?
Veszprém-Ajka-Pápa valaki? Kocsim van, egész éjjel szabad vagyok
Sziasztok !
Hölgy , esetlet pàr tàrsasàgàt keresem( hölgy örömère) !
Tõbbi privàtban.
Hölgy , esetlet pàr tàrsasàgàt keresem( hölgy örömère) !
Tõbbi privàtban.
Unatkozom! Van aki lazulna velem? Hölgy, pár?Szex nélkül is ok, csak társaság legyen! Utazni tudok, autóm van!!
Email :silver.janti@gmail.com
Email :silver.janti@gmail.com
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
11-es út hölgy, pár?
Estét! Autós kalandra keresem szóló Hölgy partneremet 45+ kortól Gyöngyös max 80 km-es körzetében.Ha magadra ismersz kérlek jelezd ezt felém, akár üzenet formájában.
Vasárnap 08 - 09 körül a reptéren?? Privátba jelezd!

Szegeden valaki ?
Én igen itt vagyok kint
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 15:54
Törölt felhasználó (4665431)

Sziasztok! 6 felé lepippantana valaki a reptérnèl?
Ma este árasztó út vége dunapart? Hölgy pár?
Sziasztok! 6 felé lepippantana valaki a reptérnèl?
Meglepően sokan vannak a reptérnél. A kertépítős kisbuszos pár esetleg jelen van itt???
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra. Helyem is akad ha úgy adódik.