Amugy van olyan aki szintén többest akar kint most??
Hello kint szintén
Te vagy a kerítésnél ?
Te vagy a kerítésnél ?
Maglódi 17. csatorna, patakpart fotópont a googlemaps-en, avagy Boxy Logisztikai Zrt.-vel szemben lévő körforgalmi kijárat és csak mész-mész előre a kerítésig a földúton.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 11. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 21:50
Törölt felhasználó (4570472)

Hogy lehet a reptére kijutni? Seitséget előre is köszi
Hogy lehet a reptére kijutni? Seitséget előre is köszi
Hát sajnos 40perc várakozás és hülyítés után,bátran ki jelenthetem,hogy nem vagy valódi
Semmiféle kombi vw nem érkezett…
Sajnos előfordul hogy nem tetszünk egymásnak,ez benne van a pakliban,ilyen az élet
De az hogy kihívsz ide több embert,akik vigyázban állnak,felnőtt-meglett emberek…. Szégyelld magad te madár
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 11. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 14:04

Semmiféle kombi vw nem érkezett…

Sajnos előfordul hogy nem tetszünk egymásnak,ez benne van a pakliban,ilyen az élet

De az hogy kihívsz ide több embert,akik vigyázban állnak,felnőtt-meglett emberek…. Szégyelld magad te madár

Törölt felhasználó (4657917)

Este reptérnél 2 lány egy fiu azaz 3an kint leszünk
Csakis fiatal sportos srácokat várunk
Csakis fiatal sportos srácokat várunk
Sziasztok ! Ma késő estére keresnénk egy férfit akit kukkolni lehet miközben engem párom orálisan kielégít , vagy nekem is veri közben. ( adatlapon , hogy milyen férfit keresünk, pest megye )
Köszönet a kényeztetésért a kedves párnak a reptérnél! Nagyon kellemes a technikája a hölgynek! Mindhárman élveztük!

Veszprém valaki ma?
Érdemes mostanában kinézni a Szépvölgyire?
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Valaki az pasi is lehet
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2022. 10. 11. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki van Kondorosi úti kifolyónàl Dunaparton?
Ma este repter? Valaki?
Ma este szopatna valaki (Budapest)? 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
Naplas tónál 7 körül Valaki?
Holnap délelőtt valaki reptér. Párok esetleg?
Holnap delelott a Nepligetbe masznti oral
Ma 16-17 között közös maszti a népligetben?
Sziasztok! Ma délután kinek van kedve találkozni velem egy autós kalandra Kecskeméten?
Veszprém környékén ma este kalandoznék.
40es pasi vagyok.
40es pasi vagyok.