Dánszentmiklós felé vki?
Valaki m0 mentén közös masztira mostanában??
17 30ig leszek
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2022. 11. 09. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
18:30 -19 00 Óra felé valaki
Árasztó út Végénél a padoknál?
Árasztó út Végénél a padoknál?
Keresném azt a párost aki ma a reptéri kifutónál volt fekete volkswagennel.
Reptérnél most valaki?
Kalandra vágyó biget keresek.
Üdv mindenkinek! smile
Magamról annyit, hogy 24 éves vagyok, normális kinézetű. 178 magas és 72 kiló kB. Nem dzsungel a testem, de van rajta szőr!! Intim rész 17 és egész vastag wink
Hétvégére keresnék párt, hölgyet, urat!
Nem sos, ismerkedjünk és meglátjuk. Szeretek beszélgetni de a tettek mezején se rohanok vissza. wink
Nő és pár esetében nem fontos a kor és alkat, írjatok nyugodtan. Urak esetén inkább vékonyabb, normális alkat érdekelne, nagyobb intim sem hátrány.
Szerezzünk együtt élményeket!
Magamról annyit, hogy 24 éves vagyok, normális kinézetű. 178 magas és 72 kiló kB. Nem dzsungel a testem, de van rajta szőr!! Intim rész 17 és egész vastag wink
Hétvégére keresnék párt, hölgyet, urat!
Nem sos, ismerkedjünk és meglátjuk. Szeretek beszélgetni de a tettek mezején se rohanok vissza. wink
Nő és pár esetében nem fontos a kor és alkat, írjatok nyugodtan. Urak esetén inkább vékonyabb, normális alkat érdekelne, nagyobb intim sem hátrány.
Szerezzünk együtt élményeket!
Ecseri piac környéken valaki?
17 órakor Bajcsy-Zsilinszky kórház: valaki kölcsönös
Bp kelet Pest környékén, hasonló jófarkú aki szopatna vagy közös hoki, kölcsönös orál?
Autóval vagyok...
Autóval vagyok...
Sziasztok! Holnap napközben hölgy vagy pár lesz esetleg a reptérnél?
Ma este valaki megy Reptérhez?
Sziasztok!
Most ráérő hölgy, esetleg pár aki szivesen kalandozna?
Most ráérő hölgy, esetleg pár aki szivesen kalandozna?
Szívesen fuvaroznék autóval Budapesten úgy csini nőt vagy lányt, hogy cserébe menet közben leszop. Így mindketten boldogan mehetnénk pl. munkába, vagy akár haza. Engem rettenetesen izgat, hogy valamennyire megláthatnak. Ha csinos ruhában vagy, az lenne a legjobb.
Most valaki dugnà a popom? Hely lenne!Bp
Sziasztok most valaki jó farkú akki meg dugna? Àpoltsàg diszkrécio fontos hely okk Bp
Sziasztok most lenne helyem. Ki dugnà csupasz pop?
Sziasztok!
Budapest, Pest megyében hölgy/pár aki(k) szivesen ismerkedne?
Budapest, Pest megyében hölgy/pár aki(k) szivesen ismerkedne?
Van Érdi pasi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 14:06
Törölt felhasználó (4491172)

Érdre megyek Csütörtökön (10) a reggeli órákban Szervizben, ha valakivel tölthetném az időt jó lenne! Privátban keress ott mondom, hogy melyikben és hány órakor!