Albertirsa Dánszentmiklós?pasi erre kocsival?
Sziasztok!
Ma délután Győr? Autós kaland? Pl.: Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Ma délután Győr? Autós kaland? Pl.: Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Most m0 Szigetszentmiklós környékén nagyfarkú közös masztira?
Idősebb pasi, aki a számba spriccelne?
Reptérnél pár van kint most?
Szerintem kell hogy legyen ha a buszok járnák
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2022. 11. 18. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szépvölgyin mostanában vki?
Szépvölgyin mostanában vki?
Sziasztok!
Vecsés környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Vecsés környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Csepelen buszsofőr van?
Reptéren piros megane itt van?
Maszti párom képére, autóban? Van nálam bugyi is.
Sziasztok! Hölgy vagy pár a mai nap folyamán lesz kint a reptérnél?
sziasztok kaland partnerem keresem egy NŐ! személyében ma(is) Gyál-soroksári Auchan!sötétített busz van...

Csepeli buszsofőr van?
Lenne kedved ma 13 óra körül Sopronba leszopni?.Találkozzunk......nagyon jó lesz igérem
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna még?
Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok ma estére kerese macikedvelo kanos partneremet Nagyhegyesre. Irj ha érdekel a dolog.
Sziasztok,
Igényes, diszkrét férfiként keresek vékony nőt vagy párt péntek estére vagy szombatra (akár napközbenre) tabumentes kaland céljából. Hely van.
Igényes, diszkrét férfiként keresek vékony nőt vagy párt péntek estére vagy szombatra (akár napközbenre) tabumentes kaland céljából. Hely van.
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Tele vagyok nagyon és imádom ha magamra elvezhetek miközben veri valaki a farkam!! smile ha szereted a sok gecit és kocsival vagy írj rám privátban! Bp