Autós cumi valaki? Csütörtökön 17 körül kocsidban leszopnálak viszonzás nélkül. Lehel tér, Újpest környéke.
Most valaki 17ker Ecser környékén aki szopna viszonzás nélkül?
Repter vege most?
Sziasztok
Van most valaki kint a szépvölgyin?
Van most valaki kint a szépvölgyin?

Sziasztok! Valaki esetleg akinek lenne kedve kiverni nekem a kocsijában? Bírom ha spriccel és sok is jon
13.kerben vagyok.

Sziasztok !
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok, van valaki kint a reptéren?
Hajdúszoboszló környéken valaki szopna net tele vagyok , vagy valami kiverné?
Reptérnèl valaki egy óra múlva?
Péntek reggel indulok Kecskemétről Debrecenbe. Útvonalon valaki? Vagy jöhetsz velem. Délután indulok vissza.
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Pár hölgy anyuka személyèben. Hosszú távon. Igényes pasi vagyok.
Koki környéken szopnék délelőtt. Hely kellene.
Most reggel akar valaki üríteni? Reggel, 06-ig üzenhetsz és tali. Jóképűnek mondott, ápolt, rendes 30-as, passzív vagyok. Kocsidban ráborulok vagy nálad. Dughatsz is ha akarsz. Ingyenes szex!! Tág vagyok. Lenyelem. Budapest Privi
Sziasztok! Ismerkednék lánnyal/nővel, akit izgatna, ha szabadban csinálnánk. Szombathely-Sopron környéke.
Omszkinal valaki?
17 körül valamelyik nap leszopnék valakit a kocsijában Lehel tér környékén. Egyoldalúan érdekelne, nyelném.
Senki most a reptéren??
Most valaki reptér? Aki viszonzas nélkül le szopna?
Sziasztok! Valakinek Nincs kedve fel venni a Dunaplazanal vagy Ujpest központnál és kiverni nekem? Tele vagyok de nagyon!

Nagyfarkú aktiv pasi lesz este a reptéren,aki kiverné egymás előtt??