Sziasztok írtam
(Ez egy válasz forbiddensex üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma kimegyünk a reptérhez, aztán meglátjuk, mi alakul

Hetero vagy Bi pasi aki szopatna?
Veszprém?
Sziasztok ma esetleg valaki Árasztó út vagy az emeletes buszoknál?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Szépvölgyi parkolóba,kora este,kalandra vágyó hölgy,vagy szenvedélyes pár tervezi látogatását?
Reptérnél van valaki?
Győr és környékén uni vagy aktív srác ma 5 után?
Kíváncsi hetero is bátran írhat

megnezne azt, ahogyan egy fiatal srac kiveri maganak a kocsiban, szabadban ma Kaposvár közelében? Irj, ha igen.

14:30 reptéren kifutónál nagyfarkú közös masztira??
Sziasztok pesten holgy esetleg par?
Sziasztok. Nyíregyháza és környéken valakik vagy valaki esetleg. ???
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Ha a párommal egy kis dogging élményre vágyunk, hová érdemes ma este menni Budapesten?
Sziaszok mai napra keresek hölgyet, zala, somogy , baranya területről. Privátban írj
Van valami a reptéren ?
Ma kora dun tervezem hogy felmegyek a Szépvölgyi parkolóba. Van hölgy v par aki szintén jönne? Idősebbek is.
Ma estere keresnek partnert pest megyeben.
Most szopnék vékony fiatalt, Pilis Monor Cegléd felé. Autózni tudok, de helyem is van