Reptérnél most valaki?
Rendben
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 09:28

Egyikünk se hazudik!! Láttuk mikor készült a fotó a vaku miatt, a kocsiban mi is fotóztunk szintén vakuval, de lehet hogy a pár mással volt elfoglalva és nem vette észre. Attól, hogy mind a ketten ott voltunk nem azt jelenti, hogy kíváncsiak voltunk egymásra. Ha konkrétan szerettük volna hogy nézzenek minket akkor vagy oda megyünk vagy írunk, hogy beszélgessünk személyesen. De ha esetleg oda jöttek volna se mentünk volna el vagy küldjük el őket…mást se! Mi most tegnap este inkább csak egymásra koncentráltunk….de ez nem zárja ki azt hogy máskor vevők lennénk másra/másokra is

Pécs és környékén valaki?
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok, van valaki
Zalában pár, hölgy autós kalandra lenne esetleg?
Bi kalandra keresem ápolt, normális partnerem. Mostanában.
Sziasztok, ma 13 óra körül Szépvölgyire felnézünk. Jön meg ki pár? Vagy potens nagyméretű pasi?
Írjatok. Csak szimpátia alapján!
Írjatok. Csak szimpátia alapján!
Ma este szépvölgyi végén lesz pár,vagy lány?
Egyikünk se hazudik!! Láttuk mikor készült a fotó a vaku miatt, a kocsiban mi is fotóztunk szintén vakuval, de lehet hogy a pár mással volt elfoglalva és nem vette észre. Attól, hogy mind a ketten ott voltunk nem azt jelenti, hogy kíváncsiak voltunk egymásra. Ha konkrétan szerettük volna hogy nézzenek minket akkor vagy oda megyünk vagy írunk, hogy beszélgessünk személyesen. De ha esetleg oda jöttek volna se mentünk volna el vagy küldjük el őket…mást se! Mi most tegnap este inkább csak egymásra koncentráltunk….de ez nem zárja ki azt hogy máskor vevők lennénk másra/másokra is
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 00:14

Már bocsánat mi az ,hogy savanyú a szőlő???
Miért lenne?
Azért írtam levelet amúgy nem 10 de látom ezt is kamuzod...
Mert az elsőre azt írtad hogy nem tudod mikor mentek ki a reptérre majd 10 perc múlva látom írod a fórumban,hogy nincs kint senki....
Hát hova menjenek ki ha azt sem írod mikor mentek....???
Én írtam igen hogy szívesen kimegyek ha mentek és írj ha tudod mikor..
Az meg hogy két pár egymás mellett áll és nem látják egymást hanem itt a fórumon beszélik meg az meg felettébb érdekes.....
Nyuszi volt mindenki kiszállni???
Én ezt nem értem ha már kimentek és ki írod és írja egy másik pár is hogy ott van csak köszöntők egymásnak és nem a fórumban írogatok ja egyébként én ez voltam az voltam....
Ennyit erről valaki nem mond igazat és csak kamuzik.
De ha nektek ez így jó .. ezért tart itt ez az oldal....
Miért lenne?
Mert az elsőre azt írtad hogy nem tudod mikor mentek ki a reptérre majd 10 perc múlva látom írod a fórumban,hogy nincs kint senki....
Az meg hogy két pár egymás mellett áll és nem látják egymást hanem itt a fórumon beszélik meg az meg felettébb érdekes.....
Én ezt nem értem ha már kimentek és ki írod és írja egy másik pár is hogy ott van csak köszöntők egymásnak és nem a fórumban írogatok ja egyébként én ez voltam az voltam....
De ha nektek ez így jó .. ezért tart itt ez az oldal....
Bi kalandra keresem ápolt, normális partnerem. Mostanában.
Párt kukkolnék diszkréten Budapest és környékén!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok
Hát márpedig a háttér alapján ez a fotó ott készült, egészségetekre a kirándulást
(Ez egy válasz forbiddensex üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Már bocsánat mi az ,hogy savanyú a szőlő???
Miért lenne?
De ha nektek ez így jó .. ezért tart itt ez az oldal.... (Ez egy válasz forbiddensex üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 23:53
Miért lenne?
De ha nektek ez így jó .. ezért tart itt ez az oldal.... (Ez egy válasz forbiddensex üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát te bolond vagy!
Mindketten láttuk ugyanazt az autót, mivel egyébként pont közénk parkolt. Elég nehéz lenne ezt kitalálni!
A hölgyről pedig ezt a fotót ott keszítettem. Ne haragudj, hogy csalódtál, mert a nekünk csak ma küldött 10 üzenetedtől egy kicsit besokalltunk. Azért ne legyen savanyú a szőlő. Majd legközelebb összejön. További szép estét!

Bi srácot keresek most kalandra!
Csináljátok, ahogy nektek jó
Mi is mentünk már úgy fel parkolóba, hogy az ihlet 5 perc után elhagyott. Láttuk, hogy benéznek az ablakon, a műszerfal épp annyit mutatott, hogy láthatták, ahogy áthajol a feleségem, de nem kaptunk kedvet se az ablaknyitáshoz, se egy hosszabb játékhoz. Senki nem tartozik senkinek, kivétel, ha kifejezetten hívják. Szerintem tök jó, hogy ti is ott voltatok, meg ők is, aztán lehet, hogy máskor szimpátia is lesz és győznek a kölcsönös vágyak
(Ez egy válasz forbiddensex üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 23:53

Hát te bolond vagy!
Mindketten láttuk ugyanazt az autót, mivel egyébként pont közénk parkolt. Elég nehéz lenne ezt kitalálni!
A hölgyről pedig ezt a fotót ott keszítettem. Ne haragudj, hogy csalódtál, mert a nekünk csak ma küldött 10 üzenetedtől egy kicsit besokalltunk. Azért ne legyen savanyú a szőlő. Majd legközelebb összejön. További szép estét!

Hát te bolond vagy!
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 23:36

Hát ez elég érdekes hogy így elmentetek egymás mellett
)
Valaki nem mond igazat
))
Ha így ki szállt a hölgy nem hiszem el hogy senki nem látta....
De a Teslát mindketten...
)
Hogy is van ez

Valaki nem mond igazat

Hogy is van ez

Hát ez elég érdekes hogy így elmentetek egymás mellett
)
Valaki nem mond igazat
))
)
Hogy is van ez
(Ez egy válasz forbiddensex üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki nem mond igazat

Hogy is van ez

Azért szép este volt, mégha tök egyedül voltunk is!

Egy óra múlva Érden,kocsis akcióhoz valós párokat keresek 4eshez…
Tali előtt egy perces video beszélgetés szükséges,különben hiteltelen vagy/vagytok
Csak párok
Tali előtt egy perces video beszélgetés szükséges,különben hiteltelen vagy/vagytok

Csak párok