Sziasztok. Most Pesten lenne lány,vagy pár hölgytagja,akit nyelvvel kényeztethetnék kocsiban?Akár viszonzás nélkül is..
Valaki most Tata környékén? Hármas négyes?
Még ilyenkor reptér valaki?
Valaki most a reptérnel?
Sziasztok !
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálra , szexre , vagy csak kukkolásra....
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálra , szexre , vagy csak kukkolásra....
Vannak fent? Érdemes felmenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 21:41
Törölt felhasználó (4674606)

Kanos, ápolt, ffias Szepvolgyi parkolóban most valaki …?
Kanos, ápolt, ffias Szepvolgyi parkolóban most valaki …?
Tervezi pár,vagy hölgy meglátogatni a Szépvölgyi parkolót?
Most voltam/vagyok a szepvolgyin, sehol senki..
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
Sziasztok
Ma 19’óra fele lenne kedve valakinek kukkolnia Székesfehérváron miközben a kocsim mellett kiverem?
Privátba jelezz és leírom hol leszek kukkolhato!!
Ma 19’óra fele lenne kedve valakinek kukkolnia Székesfehérváron miközben a kocsim mellett kiverem?
Privátba jelezz és leírom hol leszek kukkolhato!!
Ha ott lesztek és hetero alapon is kerestek férfiakat akkor igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 17:33

Törölt felhasználó (4689889)

Megy ma valaki este nyolc körül Szépvölgyire?
Megy ma valaki este nyolc körül Szépvölgyire?
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Ki lehet ma lefejni Budapesten?
Lesz kint repter végén valaki?
Reptérnél most valaki?
Rendben
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 09:28

Egyikünk se hazudik!! Láttuk mikor készült a fotó a vaku miatt, a kocsiban mi is fotóztunk szintén vakuval, de lehet hogy a pár mással volt elfoglalva és nem vette észre. Attól, hogy mind a ketten ott voltunk nem azt jelenti, hogy kíváncsiak voltunk egymásra. Ha konkrétan szerettük volna hogy nézzenek minket akkor vagy oda megyünk vagy írunk, hogy beszélgessünk személyesen. De ha esetleg oda jöttek volna se mentünk volna el vagy küldjük el őket…mást se! Mi most tegnap este inkább csak egymásra koncentráltunk….de ez nem zárja ki azt hogy máskor vevők lennénk másra/másokra is

Pécs és környékén valaki?
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok, van valaki