Lassan végzek az irodában, és sajnos megint nem bírok magammal. Ha van nő vagy pár, akik kalandoznának, privátban elértek.
Valaki most egy cumi? 18.ker. Privátba írj
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
2es uton esti órákban pár megállna itt ott pihenőkben...
Ma este kifutónál nagyfarkú aktiv pasi????
Most Csepelen szopnék, szopatnék
Ma 18 óra felé Kondorosi úti kifolyónal Dunapart?
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok!Győr környékén keresnék elhanyagolt hölgyet akivel megélhetnénk vágyainkat!

Szépvölgyin koradélután pár egy kis játszadozásra?

15. ker Dunakeszi úton szokott valaki lányokat elvinni? Kint vagyok, ha érdekel egy hármas írj. Bi vagyok...
Monor Gomba fele játó vagy jönni tudó aktív srác pasi délután este hely van.
Sziasztok. Hölgyek és Párok! Egy fiatal, potens, diszkrét, ápolt pasival van valakinek kedve kihasznalni ezt a jó időt Budapesten egy kis kalandozáshoz? Mindenre nyitott vagyok szívesen meghallgatok bármit, írjatok.
Sziasztok!Kom megyében otthon elhanyagolt,vastagf urak,idősebb urak,kíváncsi srácok?Esetleg gyakran átutazó?Egyoldalúan segítenék....adatlapot olvass,privát üzenetben keress ha érdekel!
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Koradélután Gyöngyös és környékén kukkolnék illetve te is kukkolhatsz maszti kozbem.
Írj privit!
Írj privit!
Jaja, szerintem is, bár a hely és az idő sem lényegtelen
(Ez egy válasz FalánkParos üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár párok? Ahol a hölgyet megmaszirozhatom és meglatjuk hogy mit még.?
P
Iváncsa és környékén valaki cumizna?