Sziasztok. Ma délelőtt Budapesten szívesen kukkolnék párt, hölgyet. A lehetőségek tárháza nálam kifogyhatatlan, írjatok privátban
Kifutónál valaki egy jó reggeli hoki??
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Holnap estére keresek párt vagy hölgyet. Ha érdekel írj.
Sziasztok Délelőtt valaki szabadban kocsiban Budán egy kis kalandozás?
Sziasztok…. Mostanság jönne pár a reptérre?

Szia
Szépvölgyin hol szoktak általában lenni?
Köszi a válaszod (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 19:09
Szépvölgyin hol szoktak általában lenni?
Köszi a válaszod (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4687225)

Ezzel azért vitatkoznék. A reptérnél nagy a forgalom, de általában megy a kergetőzés, és nincs heteró akció, én az utóbbi 2 hónapban nem láttam kint párt aki szexelt volna.
Ellenben a Szépvölgyin legalább hétvégente van történés, párok és heteró hapsik vannak kint többnyire, ott még homószexet személy szerint nem láttam (nem azt jelenti, hogy nincs).
Ha minden mindegy, menj a reptérre, aztán lesz valami. A Szépvölgyin meg lehet többet kell várni, vagy ritkábban van siker, de inkább van esélyed heterókat kifogni.
Ellenben a Szépvölgyin legalább hétvégente van történés, párok és heteró hapsik vannak kint többnyire, ott még homószexet személy szerint nem láttam (nem azt jelenti, hogy nincs).
Ha minden mindegy, menj a reptérre, aztán lesz valami. A Szépvölgyin meg lehet többet kell várni, vagy ritkábban van siker, de inkább van esélyed heterókat kifogni.
Most szopatnék cinkota környeke 16,-17 ker
Ezzel azért vitatkoznék. A reptérnél nagy a forgalom, de általában megy a kergetőzés, és nincs heteró akció, én az utóbbi 2 hónapban nem láttam kint párt aki szexelt volna.
Dánszentmiklós 405ös út?pasi erre?
Valaki a 17 ker környéken aki szopatna? 19.óra magasságába
Sziasztok
Reptéren most valaki?
Reptéren most valaki?
Szopatnék most Monor de egy közös maszti is izgis lehet
Sziasztok! Itt vagyok a Szépvölgyin.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 11:21

Törölt felhasználó (4679149)

16 óra után szívesen találkoznék nővel vagy párral a Szépvölgyi út egyik fenti parkolójában.

Most Csepelen szopnék, szopatnék
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Holnap délelőtt Üllő vagy reptér esetleg párok?
Csajok valaki?Dunaújváros és környéke!
Kifutónál aktív bi pasi??
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Világos
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 12:24
Törölt felhasználó (4679149)

Erre nehéz válaszolni.
Nekem az jön be többnyire, ha egyeztetett randira megyek fel oda.