Sziasztok. Jan.30 hétfő reggel utazok Cegléd- Klagenfurt vonalon,délután vissza. Autóban van hely akár csomagnak is. Hölgy-par csatlakozhat,útiköltséget természetesen meg beszéljük privát üzenetben. Köszönöm. Szép napot kívánok.
Szegeden kezdő bi, kiváncsi heteró? Autóban közös hoki? Privátban
Ma kora este 5-7 óra között tervezem hogy felmegyek Szépvölgyire. Jön fel hölgy v pár kalandozni ? Privátban kérnek választ.
Kint vagyok reptéri kifutónál. Valaki viszonzas nélkül szopna?
Hölgyet, esetleg hetero párt keresek ma autós kalandra. A normál és vékony testalkatú hölgyeket kedvelem.
Sziasztok!
Ma autós kaland? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok!
Ma autós kaland? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok!
Szombat esti láz! Szépvölgyi parkolóba,tervezi ma este pár,vagy csinos hölgy tiszteletét tenni?
Autós szexpartnerem keresem hosszú távon. Ügyesek leszünk a kocsiban. Elhanyagolt hölgy anyuka személyèben.
Hölgyek,párok egy jó autós kaland valaki,pest megye?
Sziasztok.. Ma este lehet kinézünk valamelyik kedvelt helyre, elég régen kalandoztunk.Igazábol párokat keresünk.Esetlek aki reszese szeretne lenni akar kukkoloként is az privatba keressen. Mindenkinek kellemes estét.
Tervez ma reptérre valaki kinézni?
21óra körül valaki reptéren szopnék!
Sportos, ápolt, ffias most valaki…Szepvolgyin?
Sportos, ápolt, ffias most valaki…Szepvolgyin?
Sziasztok. Holnapra illetve hétfő estére keresek Fejér vagy Pest megye környékén autós kaland valaki
Sziasztok szépvölgyíre érdemes felnézni nagyfarku hetero pasinak? kizárólag hetero alapon

Buli után hajnalban benézünk a reptérhez.

Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Sziasztok szívesen csatlakoznèk hozzátok a reptérnèl
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kizárólag HETERO partner(ek) jöhet(nek) szóba a bemutatkozónkban leírtak szerint!
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)