Helló. Csak nálam csinálja az oldal, hogy reklámokat dobál ki?
Köszi.
Extra viccfaktor az hogy egy fórumban ahol kb 30 nick működik, írkálnak ki olyat hogy RANDOM helyeken ülnek ás várnak valakit INNEN, hogy lepippantsák őket.
Extra viccfaktor az hogy egy fórumban ahol kb 30 nick működik, írkálnak ki olyat hogy RANDOM helyeken ülnek ás várnak valakit INNEN, hogy lepippantsák őket.

Igazad van!!!!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 11:37

Hiába írod ezt le, szerinted fog változni bármi?
Igazad van sajnos, de ez már végérvényesen elfajult, el kell sajnos engedni a helyet is, meg a GG komplett társkeresőjét.
Igazad van sajnos, de ez már végérvényesen elfajult, el kell sajnos engedni a helyet is, meg a GG komplett társkeresőjét.
Sajnos ebben igazad van.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 11:37

Igazad van sajnos, de ez már végérvényesen elfajult, el kell sajnos engedni a helyet is, meg a GG komplett társkeresőjét. (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 20:27
Igazad van sajnos, de ez már végérvényesen elfajult, el kell sajnos engedni a helyet is, meg a GG komplett társkeresőjét. (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Megy a bu.zi buli. Ezért nem járnak ki párok. Pasik kergetőznek a reptér mögött, hogy leszopják egymást. Épületes látvány lehet!

Reptérnél szopnék.
Nógrád Heves megye most valaki
Holgyet keresek dunakeszi fele autos sexhez most...nagxon kannos vagyok
Sziasztok, ma kora du maszti párom képére, autóban?
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok. Holnap estére keresek Fejér vagy Pest megye környékén valakit akivel közösen hokiznánk egy keményet.
Kombi Honda innen van?
Pár aki ismerkedne?
Suzukival pár innen van?
Fehér passatal pár innen van?
Megy a bu.zi buli. Ezért nem járnak ki párok. Pasik kergetőznek a reptér mögött, hogy leszopják egymást. Épületes látvány lehet!

Most megyek az erdöfele
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 19:59
Törölt felhasználó (4661789)

Merre vagy?? Milyen kocsi?? Méreted??
Bordo auto innen van?
Merre vagy?? Milyen kocsi?? Méreted??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 19:53
Törölt felhasználó (3888442)

Verem
Verem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 19:47
Törölt felhasználó (4661789)

Nagyfarkú pasi reptéren közös masztira???