Ma valaki kiszopna nő is lehet az illető! Ha ki van éhezve a puncid írj rám!
Az előző hirdetést kiegészítve: busz adott!
Sziasztok! A vágyam, hogy lesötétített kisbuszban, egy forgalmas helyen nappal vagy este leparkolva játszadozzunk. Ehhe keresek elsősorban hölgy partnert kortól függetlenül.
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Sziasztok!
Szia! Szokott ott lenni valaki Csepelen ??
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 02. 08. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 07:51

18 óra körül Budapest XXI ker Rózsa utca végén a Duna parton, autós kalandra lenne hölgy, vagy pár? Valószínűleg én ki nézek! Ha volna aki, akik jönnének, beszéljük meg privatba.
Sajnos váratlanul lemondta velem a találkát egy csodás kis nő, akivel néha összefutunk, így itt maradtam hoppon a hatalmas szexuális étvágyammal.
Ha volna Nő vagy Pár, akik éppen egy magamfajta (az adatlapon láthattok is) férfit keresnek Budapesten, akkor privátban elértek. Hajrá!

Reptér mostanság?

Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron kinek hajoljak be, szabadban ?
Sziasztok autóba ,szabadba szopnék dughatsz ,imádom a Bi és Heteró férfiakat, amit otthon nem tudsz megtenni tedd meg velem
Bi nagyfarkú aktiv pasi közös masztira mostanában m0 Szigetszentmiklós környékén???
Nyék?
Reptéren betudna valaki bikázni? Lemerült az aksim
Az este még mindig aktuális.
Nyék?
Most keresek ferfias bisexet oralkodasra Budapest,10,16,17,19 ker. Irj most vissza!
Sziasztok. Vasárnap délután, kora este felére keresek olyan párt aki szívesen nyitna egy fiatal pasi felé. Legyen az akár a Szepvolgyi, vagy a repülőtér kifutó. Ha van olyan aki addig ismerkedne velem írjon bátran privátban.
Leparkolnék diszkrét hölgy vagy pár mellett Újpest-Palota-Fót-Dunakeszi környékén. Lightos játékokra, kukkolásra is... !
18 óra körül Budapest XXI ker Rózsa utca végén a Duna parton, autós kalandra lenne hölgy, vagy pár? Valószínűleg én ki nézek! Ha volna aki, akik jönnének, beszéljük meg privatba.
Reptér?