Sziasztok!
Ma 18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Sopron útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma 18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Sopron útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
17:00 ora körül indulok zalaegerszegrol Salzburgba.. valaki kaland ?
Ma este kb 20-órára kimegyek a reptérhez ! Kék wv-tourannal. Hátha valami fiatal pipi husi rábukna a farkamra... De parocskáknál szivesebben lennék harmadik !
Valaki aki ma kiverne nekem vagy leszopna az autóban M0 környéke!?
Február 26-án Vasárnap éjféltől reggelig Szombathelytől 20 km-re egy kis faluban ki kurogatná a csillogó seggem?Aki kurogatná az írjon..
Egy jó méretes farkú pasit keresek, akinek kiverhetném, és az arcomra élvezne. Reptérnél vagy környékén
Sziasztok!
Ma délután pár autós kalandra,kukkolásra,győr vagy környékén?
Ma délután pár autós kalandra,kukkolásra,győr vagy környékén?
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 2-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Tervez ma pár kimenni a reptérre?
Kijöttem a reptérre de úgy tűnik, hogy záróra
Vagy megint rossz helyen vagyok?

Vagy megint rossz helyen vagyok?
?
Szépvölgyi parkólba páral taliznék.Ha mentek 15 p alatt ott tudnék lenni
Sziasztok most esetleg valaki rá ér?
Reptéren mostanság?!

Nem jössz ki?
(Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Exhibicionista pár ma este, aki kukkolót keres Esztergomban vagy Esztergom környékén? Esztergom Visegrád vonalon
Monor és környéke pár ?
Szia!
Épp a közelben vagyok késő estig, ha még aktuális kérlek írj rám! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 15:56
Épp a közelben vagyok késő estig, ha még aktuális kérlek írj rám! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695034)

Sziasztok ! Ha találnánk egy megfelelő partnert arra ami az adatlapunkon szerepel akkor késő este összehoznánk . Kérlek akkor írj ha magadra ismersz a megadottaknál
20óra után reptérnél szopnék!
Reptérnèl valaki?