Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 1428 1429 1430 1431 1432 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10933   2023. 04. 01. szombat 22:55
párvagyunk_bp párvagyunk_bp
HETERO partnerrel/partnerekkel ismerkednénk ma este. smile smile
A keresési feltételeinken kívül esők szóba sem jöhetnek!!
#10932   2023. 04. 01. szombat 22:51
X Törölt felhasználó (4224932)
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Olyan pasit keresek akit nem zavarna az ha kicsi a farkam es hamar elelvezek. Általában passzív vagyok de ki szeretném próbálni az aktív reszet is a dolognak. Nagyhegyesen vagyok megtalálható írj ha erdekel a dolog. Ma este.
#10931   2023. 04. 01. szombat 22:06
InstinctsProper2Mankind InstinctsProper2Mankind VIP
Halihó!
Örsön valami történik?
#10930   2023. 04. 01. szombat 21:54
X Törölt felhasználó (4698726)
Sziasztok. Holnap délután valaki egy autós kalandra Veszprém-Pápa-Ajka környékén? smile
#10929   2023. 04. 01. szombat 21:32
Attika99 Attika99
Szinte biztos, hogy keversz valakivel, ugyanis én nem szoktam elijeszteni senkit, ezzel szemben nem 1, nem 2, nem 3 kalandom volt már a reptéren, a mainál sokkal konkrétabbak, spontán is. Ma sem negyedikre álltam meg, hanem elsőre. Még az sem kizárt, hogy 2 taxis van.

De a mai körözött, pont úgy, ahogy máskor. És amit a mai csinált, az 100 % értelmetlen volt, ha az is lett volna, amit írsz, akkor el kellett volna mennie egyből onnan, de ő megállt mellette, jó távol, de azért mellette.

Olyan is volt még tavaly, hogy a maihoz hasonló, de még nyíltabb, konkrétan autó melletti szexet nyomtunk egy itteni kedves párral hármasban, aminek az egyik szereplője voltam. Akkor 4-en látak meg minket, de csak 1 jött oda azonnal, 2 kb. 10 perc bátorsággyűjtés után, 1 pedig még úgy sem mert. Na ez a mai taxis ez utóbbira emlékeztetett.

Ha mégis te vagy az, ne a szívedre vedd, ne sértődj meg rajta, még csak válaszolnod sem kell, mert nem veszekedni akarok. Csak könyörgöm, gondolkodj el rajta!
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 21:11
Szia. Egy semmi közöd hozzá hogy én épp mennyit körözök, de ma konkrétan pont semennyit. 2 ami a legfontosabb! Akikhez te oda mentél bátortalanul a 4-ik próbálkozással őket pont hogy ismerem és a múltkor volt szerencsém beszállni hozzàjuk amit ma történetesen te tönkre tettèl és arra vártam hogy vedd észre magad… jó párszor volt más autó is ilyen helyzetben és mégsem akartàk hogy közeledjek se én se más, épp ezért nem pofátlankodok oda már, max villantok kettőt ha nincs válasz hagyom őket, amit te csinálsz az viszont tényleg rontja mindenki más esélyét. Ez sem bántás, és ezt fölösleges is folytatni. Szép estét!
#10928   2023. 04. 01. szombat 21:11
Martin1990 Martin1990
Szia. Egy semmi közöd hozzá hogy én épp mennyit körözök, de ma konkrétan pont semennyit. 2 ami a legfontosabb! Akikhez te oda mentél bátortalanul a 4-ik próbálkozással őket pont hogy ismerem és a múltkor volt szerencsém beszállni hozzàjuk amit ma történetesen te tönkre tettèl és arra vártam hogy vedd észre magad… jó párszor volt más autó is ilyen helyzetben és mégsem akartàk hogy közeledjek se én se más, épp ezért nem pofátlankodok oda már, max villantok kettőt ha nincs válasz hagyom őket, amit te csinálsz az viszont tényleg rontja mindenki más esélyét. Ez sem bántás, és ezt fölösleges is folytatni. Szép estét!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 21:03
Üzennék a taxisnak, aki állandóan ott köröz a reptéren, mert biztos vagyok benne, hogy olvasod!

Ha egy autó egy kissé ugyan félreeső, de messziről is jól látható helyen, járó motorral és égve hagyott lámpákkal megáll, az egy jelzés. Ha ezek után odagurulva azt látod, hogy a vezetőülés és az anyósülés is üres, akkor azonnal egyértelmű, hogy hátul vannak a nagyobb térben és egyértelmű, hogy egymással foglalkoznak, és az eddigiek alapján tuti, hogy nem zavarja őket egy érdeklődő.

Egyetlen dolog marad a kérdés: hogy bevesznek-e valakit, vagy csak kukkoltatni szeretnének (ez esetben kukkoltatás volt, hátul már sötétebb ablakokkal, de azért diszkrét látvánnyal).

Eddig tiszta sor, ugye? Ezt kéne észrevenni automata üzemmódú körözgetés helyett, és akkor te lennél a "vendég". Oké, ezt kihagytad. De a dolog közepére azért megérkezel, elgurulsz mellette. Akkor már egy kukkoló is van, 2 autó egymás mellett, tök egyértelmű helyzetben.

Na itt jön a kérdésem: ha még ekkor sem mersz odajönni, csak úgy 30-40 méterrel arrébb megállsz, totál kivonva magad mindenből, akkor mit akarsz a reptéren tulajdonképpen? Egy rakás időt, pénzt és energiát másra fordíthatnál, továbbá mások esélyeit sem rontanád, ha nem erőltetnéd ezt. Tényleg nem bántásból mondom, de mindenki jobban járna, mert így te mindenből tutira kimaradsz, de simán adódhat olyan szitu, amikor az ilyen körözgetők ijesztenek el párokat!
#10927   2023. 04. 01. szombat 21:03
Attika99 Attika99
Üzennék a taxisnak, aki állandóan ott köröz a reptéren, mert biztos vagyok benne, hogy olvasod!

Ha egy autó egy kissé ugyan félreeső, de messziről is jól látható helyen, járó motorral és égve hagyott lámpákkal megáll, az egy jelzés. Ha ezek után odagurulva azt látod, hogy a vezetőülés és az anyósülés is üres, akkor azonnal egyértelmű, hogy hátul vannak a nagyobb térben és egyértelmű, hogy egymással foglalkoznak, és az eddigiek alapján tuti, hogy nem zavarja őket egy érdeklődő.

Egyetlen dolog marad a kérdés: hogy bevesznek-e valakit, vagy csak kukkoltatni szeretnének (ez esetben kukkoltatás volt, hátul már sötétebb ablakokkal, de azért diszkrét látvánnyal).

Eddig tiszta sor, ugye? Ezt kéne észrevenni automata üzemmódú körözgetés helyett, és akkor te lennél a "vendég". Oké, ezt kihagytad. De a dolog közepére azért megérkezel, elgurulsz mellette. Akkor már egy kukkoló is van, 2 autó egymás mellett, tök egyértelmű helyzetben.

Na itt jön a kérdésem: ha még ekkor sem mersz odajönni, csak úgy 30-40 méterrel arrébb megállsz, totál kivonva magad mindenből, akkor mit akarsz a reptéren tulajdonképpen? Egy rakás időt, pénzt és energiát másra fordíthatnál, továbbá mások esélyeit sem rontanád, ha nem erőltetnéd ezt. Tényleg nem bántásból mondom, de mindenki jobban járna, mert így te mindenből tutira kimaradsz, de simán adódhat olyan szitu, amikor az ilyen körözgetők ijesztenek el párokat!
#10926   2023. 04. 01. szombat 20:52
Peti450 Peti450
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel kalandozna 2 ker tárkony u környéke ill itt van egy pici búvóhelyem ( hetero ) szép estét
#10925   2023. 04. 01. szombat 20:37
Martin1990 Martin1990
Én is tanúsíthatom hogy vissza irtok még akkor is ha a válasz nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695034)
2023. 04. 01. szombat 20:35
Teljesen igazad van, nem válaszoltunk . Megsérteni nem szerettünk volna , vitázni pláne .Ennél sokkal értelmesebb jelentkezést is kaptunk. Inkább nézelődtünk tovább. Nem vagyunk nagy nyelvészek sem helyesíró bajnokok de szinte mindenki értelmesebben írt eddig.
Ez volt a jelentkezésed : Sziasztok
Én szívesen vennem ilyen nem volt meg hogy csak ez legyen újdonság számomra de szívesen ki próbálnám üdv Al
#10924   2023. 04. 01. szombat 20:35
X Törölt felhasználó (4695034)
Teljesen igazad van, nem válaszoltunk . Megsérteni nem szerettünk volna , vitázni pláne .Ennél sokkal értelmesebb jelentkezést is kaptunk. Inkább nézelődtünk tovább. Nem vagyunk nagy nyelvészek sem helyesíró bajnokok de szinte mindenki értelmesebben írt eddig.
Ez volt a jelentkezésed : Sziasztok
Én szívesen vennem ilyen nem volt meg hogy csak ez legyen újdonság számomra de szívesen ki próbálnám üdv Al
(Ez egy válasz albes üzenetére (2023. 04. 01. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 19:17
Én írtam de választ sem kaptam
#10923   2023. 04. 01. szombat 20:28
Kaktusz23 Kaktusz23
Hétfőn autóskalandra fejér megyében vki?
Privizz....köszi
#10922   2023. 04. 01. szombat 20:25
elkepzelheto elkepzelheto
Mindent a szemnek - kukkolás, nézelődés, akár autóban, szabadban, egyéb izgalmas helyeken - Budapest és környéke!
Szeretem, ha néznek vagy ha én nézhetek, esetleg a kettő együtt. Csak nézünk, nem több!
Párok és lányok írjatok nyugodtan, ha tetszik az adatlapom és érdekel az ilyesmi!
#10921   2023. 04. 01. szombat 19:17
albes albes
Én írtam de választ sem kaptam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 17:43
Sziasztok, talán ma sikeresebb lesz ! MA késő este Ha úgy alakulna , hogy az adatlapunkon megadott élményhez találnánk egy megfelelő személyt akkor össze hoznánk. Kérlek csak ha magadra ismersz a megadott adatokban és paraméterekben amik ott meg vannak határozva ,elképzelésben akkor jelentkezz. Adatlap - kép szükséges . Hely Pest megye és szabadban/ autóban ! Nem mindenkivel és nem bármi áron
#10920   2023. 04. 01. szombat 17:51
Attika99 Attika99
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 17:43
Sziasztok, talán ma sikeresebb lesz ! MA késő este Ha úgy alakulna , hogy az adatlapunkon megadott élményhez találnánk egy megfelelő személyt akkor össze hoznánk. Kérlek csak ha magadra ismersz a megadott adatokban és paraméterekben amik ott meg vannak határozva ,elképzelésben akkor jelentkezz. Adatlap - kép szükséges . Hely Pest megye és szabadban/ autóban ! Nem mindenkivel és nem bármi áron
#10919   2023. 04. 01. szombat 17:43
X Törölt felhasználó (4695034)
#10918   2023. 04. 01. szombat 17:19
Swingerpárzala90 Swingerpárzala90
Sziasztok
Holnap délután Zalaegerszegen leszünk, párokkal szívesen kalandoznánk. wink
#10917   2023. 04. 01. szombat 16:59
kandaul kandaul
Szívesen kukkolnék , néznék párokat szex, illetve hölgyet ruhapróba közben Kaposvár, Szigetvár környékén...
crazya
#10916   2023. 04. 01. szombat 15:30
Kaktusz23 Kaktusz23
Fejér megyében bisex srác, pasi közöshokira?
Privizz....köszi
#10915   2023. 04. 01. szombat 13:53
Biszex28 Biszex28
Sziasztok.
Autós kalandra keresek párt.
Biatorbágy 45 km körzetében autózgatok.Este is jó talizni.
Privibe irjatok
#10914   2023. 04. 01. szombat 12:28
ffivagyok ffivagyok
Ma nem aktívak az emberek a sex talira.

... 1428 1429 1430 1431 1432 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 39513db
Utolsó üzenet: ma 14:00

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!